Keystone logo

9 Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Internasjonal journalistikk 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Journalistikk
  • Internasjonal journalistikk
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Internasjonal journalistikk

En bachelorgrad er et populært bachelorprogram tatt av studenter som ønsker en karriere i sitt studieområde. Denne graden kan oppnås i høgskoler og universiteter i alle områder av verden, selv på nettet, og tar vanligvis rundt fire år å fullføre.

Hva er en bachelor i internasjonal journalistikk? I dette programmet tar elevene fokus på internasjonale nyheter og emner, både de som skjer i sitt eget land og i andre. Hver læreplan varierer avhengig av skolen, men mange av dem kombinerer journalistikk ferdigheter og teori med medieteknologi. Studentene kan lære hvordan utenlandske nyheter og korrespondenter jobber og hvordan å oppdage historier alene. Noen klasser kan omfatte transmedia storytelling, internasjonal rapportering, media og mangfold, og rapportering av sosiale medier. Praktikopphold kan også være en del av programmet.

En av fordelene studentene ofte får ved å forfølge denne graden, er å lære å kommunisere effektivt på tvers av ulike medier. De kan også lære etterforsknings- og organisasjonsferdigheter som kan føre til flere karrierealternativer ved oppgradering.

Studentene som er bekymret for kostnadene ved å delta i skolen, bør kontakte utdanningsinstitusjonene individuelt. Opplærings- og andre avgifter kan variere drastisk avhengig av den spesifikke skolen og plasseringen. Stipendier, lån, tilskudd og andre typer økonomisk hjelp kan være tilgjengelige for å gjøre programmet rimeligere.

Studenter som oppnår en bachelorgrad i internasjonal journalistikk kan ha en rekke karrieremuligheter tilgjengelig å velge mellom. Noen potensielle jobbtitler inkluderer nyhetsreporter, nyhetsskribent, funksjonsforfatter, TV-nyhetsprodusent, radionyhetsanker eller reporter, TV-oppdragsredaktør, internetnyhetsreporter og sosial media direktør. Disse stillingene kan bli funnet på magasiner, fjernsynsstasjoner, myndigheter, aviser, internettbedrifter og radiostasjoner over hele verden.

Internasjonale journalistikkprogrammer er tilgjengelige online, på internasjonale skoler og lokalt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.