Keystone logo

25 Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Internasjonal markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Internasjonal markedsføring
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Internasjonal markedsføring

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad program valgt av mange studenter som ønsker å gå inn i et fagfelt. Det er en forutsetning for å få videreutdanning grader som master- eller doktorgrad. Bachelorgrader gi en generell oversikt over et emne som forberedelse til en større grad av spesialisering tilbys av de fleste videreutdanning grader. Elevene få den grad gjennom en kombinasjon av i-klassen studier og uavhengig forskning og prosjekter.

&nbsp

Hva er en Bachelor i internasjonal markedsføring? Studentene må først ha en forståelse av noen av de utfordringene som ligger i en verden av internasjonal virksomhet. Dette grad lærer elevene ikke bare de grunnleggende av markedsføring og reklame, men også hvordan å navigere noen av de vanligste problemene som oppstår ved å jobbe i bedrifter som har ulike kulturelle forventninger.

&nbsp

Den store fordelen med å tjene en Bachelor i internasjonal markedsføring er muligheten til å utvide dine forretningsmessige ambisjoner utover geografiske grenser. Globaliseringen har blitt stadig viktigere i det moderne næringslivet, og ansatte som er villige og i stand til å arbeide med kontorer i utlandet er verdifulle.

&nbsp

Den endelige kostnaden for å tjene en Bachelor i internasjonal markedsføring er avhengig av skolens elever delta. Ofte er det tilhørende kostnader som bøker og avgifter som kan påvirke den endelige kostnaden.

&nbsp

Nyutdannede med en Bachelor i internasjonal markedsføring har en rekke karriere alternativer åpne for dem, inkludert markedsføring, PR og markedsundersøkelser. I tillegg til å ha de nødvendige ferdigheter for disse jobbene, vil studentene også være i stand til å utføre sine oppgaver i et internasjonalt marked, noen ganger fungerer som et bindeledd mellom amerikanske selskaper som opererer i utlandet eller utenlandske selskaper med kontorer i USADe fleste jobbene er i privat sektor eller som uavhengige konsulenter.

&nbsp

Det er internasjonale og nasjonale programmer tilgjengelig fra en rekke universiteter. Tjene en bachelorgrad på nettet, er nå enklere enn noensinne, og gir mulighet for en høy grad av fleksibilitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.