Keystone logo

16 Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Internasjonale relasjoner Internasjonale forhold 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Internasjonale relasjoner
  • Internasjonale forhold
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (16)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Internasjonale relasjoner Internasjonale forhold

Land samhandler med hverandre politisk, økonomisk og sosialt. Deres relasjoner er uhyre kompleks, gjennomsyret av en tett historie med konflikt og forhandling. En Bachelor i International Affairs vil hjelpe deg å forstå disse sammenhengene og gi deg en rekke overførbare ferdigheter.

Hva er en Bachelor i International Affairs? I tillegg til å studere hvordan land samhandle, kan du også ta kurs i historie, geografi, økonomi, språk og statsvitenskap. Som internasjonale relasjoner er et så bredt emne, er studentene vanligvis nødvendig å velge en konsentrasjon som komparative kulturer eller politiske økonomier. Studentene er ofte forventes å studere i utlandet eller skaffe praksisplasser i statlige sentre.

Det er få yrker som faktisk krever en grad i internasjonale relasjoner, men dette betyr ikke at arbeidsgivere vil undervurdere din utdanningsbakgrunn.Tvert imot, de ferdighetene du anskaffer fra programmet forberede for et bredt spekter av yrker. Finne en lukrativ stilling er langt mindre vanskelig når du kjøper en grad.

De fleste programmer tar fire år å fullføre, selv om du har muligheter til å oppgradere tidlig. Kostnaden for din utdanning kan være høy eller lav, avhengig av hvor du velger å melde deg på. Før du søker til et program, bør du forskning undervisning og avgifter for å bekrefte at du har råd til å delta.

Hvis du ønsker å sette dine kunnskaper om utenrikspolitikk å bruke, kan du satse på en karriere som utenriks spesialist, menneskerettighetsforkjemper, eller diplomat. Som du kjøpt mange overførbare ferdigheter, finnes det en rekke andre faglige muligheter tilgjengelig. Mange studenter jobber i finans, markedsføring og utdanning. Det er mange arbeidsgivere som kan finne din forskning og analytiske ferdigheter for å være verdifull.

Internasjonale aktualitetsprogrammer tilbys av internasjonale universiteter over hele verden. Det finnes også online alternativer tilgjengelig. Hvis du er klar til å utdanne deg selv på politiske og sosiale kompleksiteten, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.