Keystone logo

71 Bachelor Programmer i Menneskerettsstudier Internasjonale studier 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menneskerettsstudier
 • Internasjonale studier
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (71)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Menneskerettsstudier Internasjonale studier

  Selv om ditt valgte karrierefelt kanskje ikke tidligere har krevd en bachelorgrad, krever flere og flere arbeidsgivere at søkere har en som skal vurderes for en stilling. En bachelorgrad er mer enn et krav; Det er hvordan du får ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å lykkes i karrieren din.

  Har interessene dine alltid spredt over kloden og inkluderte andre kulturer? En bachelorgrad i internasjonale studier er den perfekte måten å oversette din globale interesse til karriere suksess. Hva er en bachelor i internasjonale studier? Det er en studie som du kan møte og lære om et bredt spekter av disipliner, inkludert politiske, kulturelle, sosiale og økonomiske, som potensielt kan gi deg den kunnskapen og evner du trenger for å skape forandring og blomstre i dagens gjensidige globale samfunn.

  I løpet av studiene kan du få et sett med ferdigheter som kan tjene ikke bare din karriere, men ditt liv. Dette kan omfatte avanserte kommunikasjonsferdigheter, global analytisk kompetanse informert av flere perspektiver, og en klar forståelse av den inneboende forbindelsen mellom global politikk og kultur.

  Kostnaden for å fullføre bachelorgrad i internasjonale studier varierer ut fra en rekke faktorer. Disse inkluderer hvor lang tid det tar å fullføre graden, opplærings- og avgiftsplanen for skolen du deltar på, og til og med landet du studerer.

  Med en bachelor i internasjonale studier, kan du få muligheten til å følge en rekke unike og personlig givende karriereveier over hele verden. Du kan kvalifisere deg til å jobbe på en rekke ulike områder, blant annet akademia, regjeringen, ikke-statlige myndigheter og den private sektoren. Karrieremuligheter inkluderer vanligvis humanitære hjelpeleverandører, innvandrings- og tolltjenestemenn, diplomater, transportforvaltere, internasjonale kommunikasjonsdirektører, journalister og mer.

  En bachelor i internasjonale studier tilbys over hele verden i en rekke fleksible innstillinger, inkludert tradisjonelle klasser, online klasser, eller en hybrid blanding av de to planene, og tar vanligvis fire år å fullføre. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.