Keystone logo

22 Bachelor Programmer i Økonomistudier Investering 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Investering
Studieretninger
  • Økonomistudier (22)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Investering

En bachelorgrad er tildelt til studenter som har fullført minst 120 semester studiepoeng av arbeid innen sitt universitet. Denne graden gir ofte inntreden i attraktive faglige stillinger. Det er ofte nødvendig av graduate-programmer før studentene kan få adgang. Dette grad kan betraktes som en byggestein til fremtidige muligheter.

&nbsp

Hva er en Bachelor i Investment? Denne unike universitet tilbyr en direkte fokus på den kompetansen som trengs for å kunne delta i investeringsbransjen. I tillegg til å dekke de generelle utdanning kurs, kan temaer er kommunikasjon, bruk av datamaskin og applikasjoner, matematikk for business, sosiologi, programmering, kritisk tenkning og forskning, kulturstudier, politikk, forretningsjuss, internasjonal økonomi, og mikro- og makroøkonomi.

&nbsp

Nyutdannede av dette programmet er godt bevandret i kapitalmarkedene, hedgefond, porteføljeforvaltning og pengene ledelse. Med ferdigheter de har utviklet i løpet av studien, disse studentene er forberedt på å gå videre i et konkurranseutsatt industri. Studentene er ofte gitt en helhetlig tilnærming mot økonomi i sine allmennfag med vekt på investering når de går gjennom programmet.

&nbsp

Kostnadene forbundet med å melde deg på dette universitet kan være svært forskjellig fra en skole til en annen. Dette gjelder særlig når skoler over landegrensene er sammenlignet. Kontakt skoler individuelt for å få konkrete tall.

&nbsp

Nyutdannede bør finne mange muligheter for ansettelse hos private selskaper, markedsføring og konsulentbyråer, offentlige kontorer, og internasjonale organisasjoner. De kan jobbe for private bedrifter eller offentlige grupper.Enkelte kandidater vil finne jobber med banker eller utdanningsinstitusjoner. Jobbtitler kan omfatte investeringsanalytiker, økonomisk rådgiver, investeringsrådgiver, penger manager, bankmannen og remisier.

&nbsp

De enkeltpersoner som ønsker å delta i en verden av investeringer kan ta en titt på deres pedagogiske prospekter med hjelp av programmet oppføringen. En kort bly skjemaet er gitt av bekvemmelighetshensyn. Hvis du håper å bli med i denne konkurransedyktige og spennende karriere, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.