Keystone logo

5 Bachelor Programmer i Språk Italiensk 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Språk
 • Italiensk
Studieretninger
 • Språk (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programmer i Språk Italiensk

  En bachelorgrad i italiensk vil gi eleven en høyt utviklet mestring av det italienske språket, samt betydelig kunnskap om historien og kulturen i Italia. Holder en grad i dette feltet kan bidra til å forberede deg for en rekke relaterte yrker, eller klare deg for avansement til et masterprogram.

  Du lurer kanskje på, hva er en Bachelor i italiensk? Dette programmet er om lag fire år i lengde og vil vanligvis inneholde to års allmennutdanning kurs som dekker en rekke emner. Øvre-nivå kurs knyttet til de store selv omfatter emner i italiensk vokabular, grammatikk, komposisjon, og samtale. Italiensk litteratur og kino, samt kurs knyttet til kultur og sivilisasjon av landet av Italia, er også vanligvis en del av læreplanen. Mange universiteter tilbyr også en studie i utlandet erfaring i Italia.

  Studenter forfølge en bachelor-grad i italiensk for en rekke årsaker.Det kan være svært nyttig for de som planlegger karrierer i internasjonale relasjoner, kunsthistorie, eller lingvistikk. Videre er italiensk den fjerde mest talte fremmedspråk innenfor USA boliger, per en 2000 US Census Bureau studien. Det er en av de rikeste demokratier i verden, noe som gjør det viktig for internasjonal virksomhet.

  Det er flere faktorer som påvirker kostnadene ved å innhente en bachelor-grad i italiensk, inkludert program varighet. Sørg for å undersøke skolen grundig for å sikre at den oppfyller alle dine behov før du melde deg inn i hvilket som helst program.

  Nyutdannede av en Bachelor i italiensk program kan utforske mange ulike karriereveier. Noen velger å bli oversettere eller tolker, mens andre utforske stillinger som ledelse analytikere eller reisebyråer. Atter andre velger å forfølge avanserte akademiske studier på feltet, ytterligere mestre sin kunnskap om italiensk språk, historie og kultur.

  Det finnes internasjonale alternativer og online klasser tilbys for Bachelor i italiensk. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.