Keystone logo

184 Bachelor Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biovitenskap
  • Jordbruksvitenskap
Studieretninger
  • Biovitenskap (184)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Biovitenskap Jordbruksvitenskap

En bachelor studium gir studentene en ekspansiv utdanning i humaniora og samfunnsvitenskap. Studentene oppfordres til å studere en rekke felt i løpet av å tjene det som er tradisjonelt en fire-årig utdanning.

Hva er en Bachelor i Agricultural Science? En Bachelor i Agricultural Science er et moderne studium som oppfordrer elevene til å lære vitenskapelige ferdigheter for å hjelpe dem å forstå bredere landbrukssystemer. Lavere utdanning gir mer detaljert og avansert informasjon enn det som kan oppnås i on-the-job training. Studentene skal lære tekniske ferdigheter, samt hvordan du bruker ledelses, økonomiske, sosiale og miljømessige prinsipper for å svare på en rekke landbruks utfordringer. På bachelornivå, vil kursene omfatter biokjemi, botanikk, plantefysiologi, jord forbedring, informatikk og Agrotechnics.

De avanserte ferdighetene lært i å tjene en bachelorgrad i Agricultural Science vil hjelpe studentene gå videre i et bredt spekter av plante- og farm-baserte karrierer. Denne utdanning vil bidra til å forbedre jobbmuligheter, samt lære etablerte jord nye forvaltnings ferdigheter.

Tiden som kreves for å fullføre en bachelor program varierer basert på pedagogiske instituttet gir graden. Dette påvirker kostnadene, som gjør plasseringen av universitetet. Kontakte hver skole med programmer du er interessert i mer informasjon om kostnadene.

Studenter rundt om i verden kan bruke den praktiske kunnskapen i foredling, produksjon og markedsføring for å fremme sine karrierer.Et bredt spekter av jobber er tilgjengelig for de som får en Bachelor i Agricultural Science, inkludert hagebruk rådgiver, farm manager, hagebruk salg eller forretningsfører, frukt og grønnsaker dyrker, park manager og entreprenørskap, herunder utvikling av produkter og etablering av ikke-tradisjonelle markeder for hagebruk.

Tjene en Bachelor i Agricultural Science kunne lansere deg inn i et bredt spekter av etterspurte yrker. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.