Keystone logo

70 Bachelor Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Jusstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (70)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier

En bachelor 's grad er et studieprogram som lar enkeltpersoner til å lære i dybden om et bestemt område av interesse mens få generell kunnskap i mange andre deler av studiet. Dette er en post-videregående grad som vanligvis tilbys ved universitetene.

En Bachelor i Law er ett program som kan være riktig for de som er interessert i juridiske spørsmål. Hva er en Bachelor i loven? Denne type program gir studentene et verdifullt grunnlag i loven for bruk i den juridiske bransjen, eller som en forløper til jusstudiet. Studentene får opplæring i mange rettsområder, herunder eiendom, kontrakter, forvaltningsrett, erstatningsrett, og kriminelle og sivilprosess. Studentene velger ofte en spesialisering av fagområde innenfor programmet. Disse kan inkludere familierett, helserett, eldre lov eller folkeretten.

Når studentene fullføre en bachelor-program i lov, de kommer unna med det ønskelig kvalitet av å være lovlig tenkende.Studentene utvikle kritisk tenkning og problemløsning ferdigheter som oversetter godt inn i andre yrker. De lærer også verdien av å skrive godt og bruke tydelig og ærlig logikk.

Kostnadene forbundet med en Bachelor i Law grad varierer avhengig av mange faktorer, inkludert institusjonen som tilbyr studiet, det området i verden hvor institusjonen ligger, og varigheten av klasser. Studentene skal alltid vite og forstå deres økonomiske ansvaret før innmelding.

Nyutdannede av disse programmene er ikke begrenset til karrierer i det juridiske feltet. En virksomhet må forholde seg til lover uansett hvor den befinner seg, slik at bedriftene i hver sektor av økonomien ønsker arbeidstakere som er opplært i juridiske spørsmål. Men mange kandidater går på å forfølge doktorgrad av lov til å bli advokater. Andre potensielle karriere inkluderer advokatassistent, advokatsekretær, rettshjelp arbeidstaker, dommer, små krav dommer, og konsulent.

Teknologi gjør søker etter og søker til skolen online enklere enn noen gang før. Til å søke elektronisk, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.