Keystone logo

4 Bachelor Programmer i Kosmetikk Kosmetikk 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Kosmetikk
 • Kosmetikk
Studieretninger
 • Kosmetikk (4)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Kosmetikk Kosmetikk

  En bachelorgrad er en oppføring nivå av undergraduate studier. I mange tilfeller, studenter velger et emne å studere for eksempel realfag eller engelsk. En bachelor kan også mottas i en hands-on-feltet, slik at en student å umiddelbart begynne å jobbe.

  Hva er en Bachelor i kosmetikk? Studentene lærer detaljer om kosmetikk som hud, negler og hår pleie og makeup søknaden. De blir eksperter i styling og vedlikehold av hår og i å gi behandlinger som ansiktsbehandlinger, pedikyr og manikyr. I tillegg studentene lære å kjøre en salong og kjøre det godt ved å bruke forretningsprinsipper. Etter endt program, elevene er i stand til å bli lisensiert kosmetologer.

  En Bachelor i kosmetikk tilbyr muligheten til å jobbe tett med folk mens myndiggjøre dem gjennom nye, uttrykksfulle frisyrer. Nyutdannede også finne mange muligheter til å gå opp, så de kan en dag eier sine egne salonger.Studentene lærer også gode business og ledelse gjennom sine kurs.

  Kostnader for kosmetiske programmer varierer avhengig av skolen valgt. En dedikert student kan fullføre et program på to år med kvelden og online klasser, og dermed spare penger. Før du velger, skal studentene gjennomføre grundige undersøkelser for å sørge for at et program vil møte alle sine pedagogiske mål.

  Etter eksamen, kan studentene finne arbeid i en rekke steder. De kan velge å jobbe i salonger som frisører, stylister og colorists. De kan også arbeide i salonger som gir ansiktsbehandlinger og manikyr. Alternativer er også tilgjengelig for studenter utenfor salonger. Studentene kan arbeide med skjønnhet og hudpleieprodukter eller jobber for Begravelsesbyråer styling nylig avdøde. I tillegg kan spiker teknikere arbeider i en hudlege eller podiatrist kontor og tilby hygieniske fotpleie.

  Mange online alternativer er tilgjengelige for kosmetikk programmer.For å starte en ny karriere, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.