Keystone logo

10 Bachelor Programmer i Designfag Kostymedesign 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Designfag
 • Kostymedesign
Studieretninger
 • Designfag (10)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Designfag Kostymedesign

  En Bachelor i Costume Design er et godt valg for studenter som ønsker en karriere innen produksjon av kostymer for scene og film. Dette postsecondary grad tillater elevene å lære det grunnleggende klær og tekstilhistorie samtidig studerer overlappende områder som belysning, natur og makeup.

  &nbsp

  Som en potensiell kostymedesign student, har du kanskje lurt på, hva er en Bachelor i Costume Design? Normalt er dette en åtte-semester studium som lærer elevene å samarbeide med andre fagpersoner som er involvert på settet til teaterproduksjoner. Studenter bruker skolens teaterproduksjoner som et laboratorium for sin design. Etter den tid de oppgraderer, kan studentene har komplette porteføljer av design de har skapt.

  &nbsp

  Hovedfag i kostymedesign gir studentene mulighet til å få praktisk erfaring i alle komponentene i en teaterproduksjon mens du får sjansen til å ta med sine egne design til liv.Studenter kan utvikle sine ferdigheter i tegning, design, draperinger og andre relaterte områder. De kan også ha nytte av profesjonell tilbakemelding gjennom sitt studium.

  &nbsp

  Kostnadene ved å tjene denne graden varierer avhengig av faktorer som hvor studenten velger å studere, lengden på programmet og boformer. Potensielle studenter bør gjøre sin forskning for å velge et program som passer best for deres behov.

  &nbsp

  Ved gjennomføring av kostymedesign program, kan enkeltpersoner har de mest kritiske elementer som trengs for å gå inn i feltet: utfylt portefølje og erfaring i å designe for faktiske produksjoner. Det neste steget kan være å godta et internship med et teater for å få erfaring utenfor en skole innstilling. Nyutdannede kan også finne entry level jobber som garderobe assistenter, eller de kan fungere som kostymedesignere på samfunnet teater nivå. Som de fortsetter å få erfaring, vil kandidatene sannsynlig gå videre til større produksjoner.

  &nbsp

  Det er mange muligheter til å studere kostymedesign på verdensbasis. Siden dette studiet er veldig hands-on, vil elevene trolig delta på de fleste av sine klasser på campus. Imidlertid kan de finne de kan møte noen av sine krav gjennom en kombinasjon av klasserom og online studie. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.