Keystone logo

9 Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Kringkastingsjournalistikk 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Journalistikk
  • Kringkastingsjournalistikk
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Kringkastingsjournalistikk

En bachelorgrad karakteriserer slutten av en studiestudium og gir en portal for å oppgradere kurs i mange universiteter sammen med grunnlaget for å utføre i et bestemt felt. Studenter som driver denne graden vil vanligvis ta en rekke kjernekurs og hovedspesifikke klasser for å få en godt avrundet utdanning.

Hva er en Bachelor i Broadcast Journalism? Dette programmet fokuserer tungt på kommunikasjon og moderne kringkastingsteknologi, noe som gir studentene tilgang til den kunnskapen de trenger for å kunne lykkes i en rekke relaterte karrierer. Studentstudier vil trolig være sterkt involvert i å perfeksjonere rapportering, skriving, taleleveranse, produksjon, grafikkredigering, kamerafunksjon, storyboarding og story pitching. Kurs som bygger disse ferdighetene, kan tillate elevene å mestre opprettelsen av aviser, magasiner, radioprogrammer, filmtrailere og mange andre typer utbredt media.

En av de beste ferdighetene studentene kan forventes å mestre i løpet av denne grad er verbal kommunikasjon. Dette, sammen med økt organisering og bedre forståelse av moderne datateknologi, er like nyttig både hjemme og på arbeidsplassen.

Ulike institusjoner og vertsland vil tilby varierende studieavgift for de nødvendige kursene for denne graden, så spikring ned en nøyaktig kostnad er vanskelig. Det anbefales alltid at studentene gjør egen undersøkelse om kostnadene før de forplikter seg til en bestemt skole eller et program.

Noen jobber som uteksaminere av dette programmet kan støtes mens de går inn i arbeidsstyrken, inkluderer medieplanlegger, fotograf / kinofotograf, visuell effektkoordinator, radiokennemann, manusforfatter, nyhetsanker, mediekritiker, redaktør, nyhetsreporter og innholdskritiker. Mange av disse stillingene plasserer kandidater i det offentlige øye hvor deres omfattende opplæring i verbal og skriftlig kommunikasjon sannsynligvis kommer til spill. Andre mulige karrierer kan inkludere dokumentarprodusent, videoredigerer, lydingeniør, filmregissør og belysningsspesialist.

Online kurs er mulige for studenter med full tidsplan, mens tradisjonelle klasser er tilgjengelige både på lokale og internasjonale skalaer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.