Keystone logo

32 Bachelor Programmer i Menneskerettsstudier Historie Kulturhistorie 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Menneskerettsstudier
  • Historie
  • Kulturhistorie
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (32)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Menneskerettsstudier Historie Kulturhistorie

En post-sekundær grad er kjent som en bachelor eller baccalaureate grad og krever både generelle utdanning kurs og kurs relatert til den spesifikke major. Å tjene en bachelorgrad åpner vanligvis dører for forbedret karriereutvikling, økt lønnsomhet og økt levetid.

Hva er en bachelor i kulturhistorie? Dette er en lavere humaniora grad som fokuserer studie på sammenhenger mellom kunst og historie gjennom årtusener. Avhengig av institusjon og studentinteresse kan kursene sitte på museumsstudier, biblioteksmetoder, kunsthistorie og tolkning og andre fag. Studentene kan spesialisere seg i bestemte perioder som pre-columbian kunst eller bli generalister ved å velge kurs som omfatter studier av mange perioder, kulturer og historiske uttrykk for kunst og materiell kultur.

Kulturstudier omfatter en undersøkelse av troen og ideene til historiske og nåværende verdens sivilisasjoner. Klær og matveier, ritualer og praksis og kjønn og rase holdninger er bare noen få studieområder og skape dypere forståelser av menneskeheten og verden, noe som kan føre til fremgang både profesjonelt og personlig.

Den rette studiet vil gi håndterbare kostnader, en praktisk beliggenhet og en passende studietid. Et akkreditert program med et godt omdømme bør gjøre det lettere å finne en posisjon lettere.

En bachelorgrad i kulturhistorie kan føre til en karriere som akademiker i en videregående eller post-sekundær institusjon. Nyutdannede blir ofte forskere, professorer og offentlige intellektuelle. Det er passende opplæring for arbeid som museumsdirektør, historisk samfunnsadministrator, arkivist, kunsthistoriker eller konsulent som arbeider selvstendig eller i konsulentfirma. Utvikling av utdanningsprogrammer for mange typer institusjoner er et annet område med potensiell sysselsetting. Kulturhistorikere kan også lede forskningsorganisasjoner.

Bachelorstudier i kulturstudier finnes over hele verden i en rekke høgskoler, universiteter og nettinstitusjoner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.