Keystone logo

84 Bachelor Programmer i Teknologi Kunstig intelligens 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Teknologi
 • Kunstig intelligens
Studieretninger
 • Teknologi (84)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Teknologi Kunstig intelligens

  En bachelorgrad er et post-videregående akademisk program som typisk blir gjennomført innen tre til fem år. Studenter som ønsker å gå inn på et utdannet eller profesjonelt program, må typisk ha en bachelorgrad. Den tildelte graden kan kalles en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science, avhengig av studiet og antall studiepoeng.

  Hva er en bachelor i kunstig intelligens? Denne graden forbereder elevene til å utvikle kunstige intelligensprogrammer, for eksempel talegjenkjenning, ansiktsgjenkjenning og språkoversettelse. Studierom kan omfatte data mining, avansert matematikk, engineering og robotikk. En capstone-opplevelse eller praktik runder ut mange programmer og forbereder studentene for karriere og oppgradere studier.

  Å tjene en bachelorgrad i kunstig intelligens kan utvikle sterke analytiske tenkning ferdigheter og problemløsende evner som nytte kandidater personlig og profesjonelt. Nyutdannede kan også utvikle ferdigheter i data mining og analyse som vil åpne dører i en rekke bransjer.

  Kostnaden for en bachelorgrad er avhengig av den valgte skolen og studienes lengde. Studentene skal undersøke eller kontakte potensielle skoler for å sikre at de har den informasjonen de trenger.

  Å ha en bachelorgrad i kunstig intelligens kan åpne døren til nye og spennende karriereveier. Mulige jobber inkluderer datavitenskapsmann, maskinlæringsspesialist eller dataregner. Noen som nyter undervisning kan trene andre til å utvikle og bruke kunstig intelligens eller kanskje ønske å undervise på videregående eller høyere utdanning. Et annet alternativ arbeider i salg for selskaper som markedsfører kunstig intelligens applikasjoner til forbrukere. Dette er et voksende felt, slik at jobber kan bli tilgjengelige om noen år som ikke eksisterer i dag.

  Foreløpige studenter kan forfølge en bachelorgrad i kunstig intelligens på en høyskole eller universitet campus, eller muligens online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.