Keystone logo

5 Bachelor Programmer i Ledelse Kvalitetsstyring 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ledelse
 • Kvalitetsstyring
Studieretninger
 • Ledelse (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Ledelse Kvalitetsstyring

  Et studium som vanligvis tar fire år å fullføre, er en bachelor-grad en av de mest premierte grader fordi det er ofte nødvendig for å forfølge videre utdanning. Et program av denne art kan fokusere på vitenskap, kunst, matematikk, humaniora eller en rekke andre studieretninger.

  Hva er en Bachelor i Quality Management? Denne typen grad gir elevene mer informasjon om kvalitetskontroll. Gjennom klasser, som teknologi for kvalitet, industrivern, statistisk prosesskontroll, kvalitetssystemer, økonomi av kvalitet, post-markedsovervåking og revisjon for kvalitet, lærer de ferdighetene som trengs for å øke produktiviteten for en produksjon eller industriselskap. Noen bachelorgrader med dette fokusområde gi en mer generell tilnærming til kvalitetsstyring.

  Å ha en grad i kvalitetsstyring er gunstig for mange studenter fordi det viser arbeidsgivere at de er i stand til å bidra til å holde selskapets omdømme på topp gjennom grundig kvalitetssikring. Mange entry-level og mellomlederstillinger krever en bachelorgrad.

  Som du vurdere å forfølge denne graden, må du vurdere kostnadene. Undervisningen kan variere sterkt basert på skolen og studenten. For eksempel kan et universitet i USA har en annen pris for i-statlige studenter, out-of-state studenter og internasjonale studenter.

  Når du har en Bachelor i Quality Management, kan du være klar til å starte en lovende karriere i en rekke felt. Kvalitetskontroll inspektør og ledelseskonsulent er to vanlige titler for kandidater med denne eller en tilsvarende grad. Mange selskaper som produserer et produkt må du ha kvalitetssikring ingeniører.Dette grad kan også forberede deg til å forfølge en mastergrad, noe som kan føre til lederstillinger i et lignende felt.

  Føler du dette programmet er riktig for deg? Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.