Keystone logo

92 Bachelor Programmer i Generelle studier Liberal kunst 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Generelle studier
 • Liberal kunst
Studieretninger
 • Generelle studier (92)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Generelle studier Liberal kunst

  En bachelorgrad kan tjene på et universitet og tar vanligvis tre til fem år å fullføre. Denne typen grad indikerer at en student har studert generelle emner som matte, vitenskap og språk, samt oppnådd noen spesialisering i hans eller hennes studieområde.

  Hva er en bachelor i liberale kunst? Liberal Arts er et bredt studieprogram som gjør det mulig for enkelte studenter å forfølge studieområder som interesserer dem. Et liberal arts program fokuserer generelt på kunst og humaniora, som historie, kultur og sosialantropologi, og filosofi. Studentene kan studere samfunnsvitenskap, kunsthistorie, global eller spesialisert historie som østasiatisk historie, litteratur, lingvistikk eller fremmedspråk. Med så mye fleksibilitet kan studenter som har en bachelorgrad i liberale kunst utvikle omfattende kunnskap om emner av særlig interesse for dem.

  Med en bachelor i liberale kunst, kan studentene utvikle gode retoriske og debatt ferdigheter. De kan også oppnå avansert skriftlig kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter, som kan brukes på ulike jobbmuligheter.

  Kostnaden for bachelorgrad i liberale kunst varierer. Dette avhenger av skolens skolepolitikk, om institusjonen er offentlig eller privat, og hvor skolen ligger.

  Sysselsettingsmulighetene for mottakere av en bachelorgrad i liberale kunst er store og varierer etter hver enkelt persons studieområde. Nyutdannede som studerte lingvistikk eller fremmedspråk kan finne arbeid med internasjonale selskaper som oversettere, transkribenter eller korrekturlesere. Personer som har forfulgt samfunnsfagene, kan finne arbeid med helseorganisasjoner som forskere eller konsulenter. Studenter som fokuserer på historie og kultur kan finne verdifull sysselsetting som kulturelle forbindelser for selskaper som driver internasjonal virksomhet.

  Personer interessert i å forfølge en bachelor i liberale kunst kan finne programmer tilgjengelig både online og personlig hos universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.