Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 4 Bachelor i Ohrid, Republikken Makedonia 2023

4 Bachelor Programmer i Ohrid, Republikken Makedonia 2023

Oversikt

Økonomi og næringsliv, jurisdiksjon, Diplomacy, kriminologi og Detective, internasjonale relasjoner, markedsføring og økonomistyring er bare noen av de områdene av Bachelor studiet er tilgjengelig i Makedonia. Bachelorstudier tendens til å vare i tre år og de fleste kurs blir undervist i makedonsk, men en rekke klasser tilbys også på engelsk, tysk, fransk, italiensk og andre språk. Universiteter i Skopje, Bitola, Stip, Tetovo og Ohrid er forpliktet til å gi bachelorstudentene med kunnskap og ferdigheter avgjørende for å pursing en vellykket karriere i sitt felt, eller fortsetter sin akademiske reise i en Masters eller PhD-program.

Internasjonale universiteter og institusjoner i Makedonia er forpliktet til å gi Bachelor og andre studenter med en utdanning som vektlegger betydningen av interkulturell læring og samtidig sikre faglig rigor og integritet.The International University of Struga, for eksempel, er en fullt godkjent skole med sin motiverende fundament i integrasjon med andre europeiske akademiske kulturer for å gi studentene en godt avrundet pedagogisk bakgrunn. Bachelorstudier i Makedonia starter ofte med en grunnleggende år, og deretter vektlegge mer spesialiserte og karriere-orientert klasser og utdanning mål.

Hvis du vil vite mer om bachelorstudier i Makedonia, bla ned og klikk for å lese mer, i dag!

Les mer

Filtre

  • Bachelor
  • Republikken Makedonia
  • Ohrid
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat