Keystone logo

25 Bachelor Programmer i Kunststudier Kunstfag Malerkunst 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kunststudier
  • Kunstfag
  • Malerkunst
Studieretninger
  • Kunststudier (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Kunststudier Kunstfag Malerkunst

Tjene en Bachelor i Maleriet er en ideell mulighet for folk som ønsker å studere et mangfoldig sett av synspunkter omkring malerkunsten. Studenter som får en grad i maleriet kan bli velstående og respekterte artister med en rekke overførbare ferdigheter. Når studentene har uteksaminert med en Bachelor i maleri, kan de finne arbeid innen skulptur, fotografi og tegning.

Hva er en Bachelor i maleri? Denne graden er videreutdanning som vil utstyre studentene med kunnskap nødvendigheter som presentasjon og utstilling, sosialt engasjement, samarbeid og mappeevaluering. Studentene skal også lære de grunnleggende byggesteinene i maleri, for eksempel påføring av maling og beslektede kjemiske fargestoffer til lerreter og andre materialer. Enkeltpersoner kan jobbe mot yrker som forbedrer kreativitet og oppmuntre uttrykk for ideer, følelser og indre visjoner.

Det er mange grunner til å velge å få en bachelorgrad i maleriet. Programmet lærer en rekke ferdigheter, som for eksempel grafisk design, maleri, skulptur, grafikk, digital bildebehandling og interaktiv design. I tillegg en bachelor i dette området gjør at enkeltpersoner til å utvikle de intellektuelle og kreative ferdigheter som var nødvendige for å lykkes i globale design- og kunstmiljøene.

Kostnadene varierer avhengig av skolen, og programmet lengde varierer mellom ett og tre år. Det er viktig at du tilstrekkelig undersøke studium for å sikre at programmet tilbys passer dine mål.

Nyutdannede er i høy etterspørsel for en rekke stillinger, for eksempel museums kuratorer, gallerister, arkivarer, kunsthistorikere og bibliotekarer, samfunnet art directors, tilskudd spesialister, kunstkritikere og kunsttakstmenn. Studentene skal utvikle ferdigheter som trengs for å ta opp spørsmål knyttet til selvutfoldelse, restaurering, og replikering.

Mange internasjonale alternativer er tilgjengelige for programmet fra en rekke universiteter. Online kurs er et ideelt valg for de som bor i avsidesliggende områder rundt om i verden med liten tilgang til et anlegg. Internett-baserte alternativer også imøtekomme til enkeltpersoner som trenger en fleksibel timeplan. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.