Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Scenekunst Filmstudier Manusforfatter 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Scenekunst
  • Filmstudier
  • Manusforfatter
Studieretninger
  • Scenekunst (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Scenekunst Filmstudier Manusforfatter

Tjene en Bachelor i Screenwriting er en utmerket mulighet for de enkeltpersoner som ønsker å forbedre sine skriveferdigheter og lage sin lidenskap en realitet. Studenter skaffe en grad i screenwriting kan arbeide i kunst, underholdning og rekreasjon bransjer.

Hva er en Bachelor i Screenwriting? Faglig, er det en metode for å utstyre elevene med nødvendig kunnskap for å lykkes i en manus karriere, med en konsentrasjon på visuell historiefortelling. Det blander studier fra ulike disipliner, for eksempel humaniora, engelsk, filosofi, historie og kunst for å utdanne studentene om de ferdigheter som kreves for manusindustrien. Program deltakerne vil få en kraftig forståelse av sammenvevd natur tema, historie, handling, karakter, grafikk og dialog. I tillegg oppfordrer den grad samarbeid og global samhandling med jevnaldrende og lærere til å vekke kreativitet og fantasi.

Det er flere grunner til at studenter velger å tjene en Bachelor i Screenwriting grad. For eksempel, lærer programmet en rekke ferdigheter, som for eksempel å skrive for fjernsyn og film, medium konvertering, komponenter av et manus, og omskriving og redigering manus. Studenter kan forvente å ta kurs i humaniora, offentlige taler, kreativ skriving, engelsk, Shakespeare, litterær teori, manus workshops, skriving, publisering, og historie.

Programkostnadene varierer og avhenger av universitetet. Læreplanen varer mellom tre og fire år. Av den grunn er det viktig for en potensiell student til forskning skoler grundig for å sikre at programmet tilbys passer sine mål.

Nyutdannede fra programmet finner seg ofte i høy etterspørsel etter stadig mer konkurransedyktige karrierer som manusforfattere, regissører og produsenter i fjernsyn, film og nyhetsmedier. Andre karrieremuligheter inkluderer jobber som redaktører, dramatikere, forfattere og journalister.

Mange internasjonale muligheter for programmet finnes fra en rekke universiteter. Online klasser er en eksepsjonell alternativ for studenter som bor i isolerte områder av verden med liten tilgang til et anlegg. Web-baserte valg også imøtekomme til studenter som trenger en fleksibel timeplan. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.