Keystone logo

20 Bachelor Programmer i Miljø og energifag Kyststudier Marin forvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Miljø og energifag
  • Kyststudier
  • Marin forvaltning
Studieretninger
  • Miljø og energifag (20)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Miljø og energifag Kyststudier Marin forvaltning

Tjene en Bachelor i Coastal and Marine Management er en utmerket mulighet for enkeltpersoner som ønsker å utforske havmiljøet. Det er et voksende felt konstruert for å gi studentene en forståelse av kyst- og marine økosystemer, kombinert med en praktisk kunnskap om marin forvaltning.

Hva er en Bachelor i Coastal and Marine Management? Dette grad utstyrer studenter med nødvendig kunnskap for å lykkes, for eksempel å få en forståelse av de vitenskapelige begreper i forbindelse med sjøliv. Studier fokuserer på å undersøke den regulatoriske og administrative rammeverket omkring global kyst og marin forvaltning. Programdeltakerne vil også lære om behovet for å opprettholde og beskytte kystlinjer, med vekt på å sikre ressurser. Ved å anerkjenne den viktige rollen som havene spille, blir elevene utstyrt med en forståelse av de dynamiske marine prosesser som kreves for å overvåke atmosfærens CO2-innhold og havforsuring.

Det er rikelig grunner til at enkeltpersoner velger å tjene en Bachelor i Coastal and Marine Management. Studenter kan forutse utforske teorier og prinsipper for biologi, oseanografi og geologi. Arbeidskrav omfatter astronomi, historie, filosofi, kjemi og kystøkologi.

Programkostnadene varierer avhengig av institusjonen, og graden tar vanligvis mellom 3-4 år å fullføre. Enkeltpersoner må grundig forskning skoler til å sørge for at programmet passer sine mål.

Nyutdannede av dette programmet er i etterspørselen etter stadig mer konkurransedyktige karrierer i kyst- og marine management-feltet på grunn av deres spesialiserte vitenskapelige trening, problemløsning ferdigheter og kritisk tenkning ferdigheter. Jobbmuligheter inkluderer marinbiologer, akvakultur teknikere, ressursforvaltere, fiskeri offiserer og miljømessige forskere.I tillegg kan studentene utvikle innsikt i hva som kreves for å lykkes ved å arbeide med mennesker i ressurs- og reiseliv, miljøsektoren og bevaring bransjer.

Mange internasjonale muligheter for programmet eksisterer fra universiteter over hele verden. Online klasser og webbaserte alternativer er ideelt for studenter som bor i avsidesliggende områder rundt om i verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.