Keystone logo

9 Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Markedsforskning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsforskning
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Markedsforskning

Den bachelorgrad er designet for å være det høyeste nivået lavere grad i et gitt felt. Dens studium er bygget for å gi kandidaten en grunnleggende kunnskap til beste praksis og teoretiske fundamentet for et gitt felt, så vel som dens historie.

Hva er en Bachelor i Marketing Research? Det er en grad med spesialisert studium i delfeltet for markedsføring som er mest opptatt av hva som gjør reklame effektiv eller ineffektiv. Kandidater forfølge denne graden lære både generelle prinsipper for effektiv reklame og konkrete måter å legge strategier for målgrupper. Studieprogrammene på dette feltet har en tendens til å oppnå det ved å kombinere tradisjonell markedsføring kurs og bestemte klasser i denne typen strategisk forskning for å gi studentene en ferdighet sett som er rettet mot å være i stand til å gi denne innsikten til kunder og arbeidsgivere.

Fordelene med en bachelorgrad i markedsføring forskning over en mer generalisert grad i feltet er mange. Siden feltet er både stort og komplekst, tillater spesialisering studentene til å bli mer konkurransedyktig ved å få praksis med de ferdighetene de sannsynligvis vil trenge profesjonelt.

Kostnadene for en grad i markedsføring forskning tendens til å variere mye, avhengig av universitetets hjemland og sin driftsmodell. For å finne ut hva undervisning kostnader er på en bestemt skole, er det best å kontakte den skolen direkte.

Kandidater som fullfører en Bachelor i Marketing Research generelt få jobb i reklamebransjen, rådgivning bedrifter og klient selskaper. De er viktige medarbeidere på alle strategiske reklame team, og de har også en tendens til å finne arbeid i konsulentfirmaer som råder byråer fra utsiden også.

De fleste studieprogrammene i strategisk markedsføring har også sterke fjernundervisning komponenter.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.