Keystone logo

4 Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Markedsføring av luksusvarer 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføring av luksusvarer
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Markedsføring av luksusvarer

Etter vellykket gjennomføring av en høyskole store er fastsatt kurs, blir elevene vanligvis tildelt en bachelorgrad. Dette diplom representerer mestring av deres store felt, og kvalifiserte kandidater kan søke en jobb eller, hvis de ønsker det, fortsetter videre til masterstudier.

Hva er en Bachelor in Luxury Marketing? Det er et tverrfaglig studium som utvikler studentenes fortrolighet med begreper som merkevarebygging, produktutvikling, salg og, selvfølgelig, markedsføring. Vektleggingen av luksusvarer er utformet for å forberede studentene for yrker i high-end miljøer og prosjekter. Kurs som kan være i læreplanen omfatter innføring i mote, prinsipper for markedsføring, design luksus og verdibaserte salg teknikker. Hver av disse er viktig i å utvikle studentenes evne til å utføre i oppskalere bransjer.

The Bachelor in Luxury Marketing fordeler studenter ved å inneha dem med konvensjonene av høy verdibasert industri og forberede dem til å bidra godt til slike miljøer. Generelle markedsføring ferdigheter som vektlegges i programmet også gi studentene generelt attraktive kvaliteter til å ansette ledere.

Kostnaden for en Bachelor in Luxury Marketing bestemmes av en rekke faktorer, blant annet hvilken skole du velger å delta, og hvor den er plassert. For å få det beste estimatet på utgiftene, komme i kontakt med en representant fra inntakskontoret.

Mange kandidater med denne graden forfølge karrierer i moteindustrien. Graden er kryssende vektlegging på eksklusive verdi og markedsføring teknikker gjøre studentene med denne kunnskapen en ressurs for luksusmerket arbeidsgivere som søker erfarne medarbeidere.Du kan finne deg selv kvalifisert for stillinger som brand manager, markedssjef eller kampanje designer på high-end arbeidsgivere tvers av en rekke bransjer.

Hvis du er interessert i å tjene en Bachelor in Luxury Marketing online, er det noen skoler som kan tilby et slikt program. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.