Keystone logo

26 Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat og drikke-ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studiet av mat og drikke
  • Mat- og drikkevarevirksomhet
  • Mat og drikke-ledelse
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat og drikke-ledelse

Bachelorstudier er designet for enkeltpersoner å få en grunnleggende forståelse av et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad nok til å lande en god jobb, men noen ganger er det utdannet som går på å forfølge en høyere grad, som en mastergrad eller en doktorgradsstudent.

Mange mennesker vil vite, hva er en bachelor i mat og drikke ledelse? Dette programmet er utviklet for å hjelpe deltakerne med å bygge sin vesentlige kunnskap om matkvalitet, matproduksjon og ferdigheter som er nødvendige for å bli en vellykket matentreprenør. Studentene kan delta i kurs som matproduksjon, matkvalitetsstyring, matvarebutikk, forretningsmessig gjestfrihet, mat og vinfilosofi og kvalitetsservice. I løpet av dette programmet kan studentene bruke betydelig tid i praktiske verksteder, omfattende smaksprøve laboratorier og workshops som fokuserer på kunst av fine matvarer.

Personer som uteksaminerer med en grad i mat og drikke ledelse har ofte mange ønskelige ferdigheter. Deltakerne i programmet har generelt sterkere sensoriske ferdigheter enn andre, så vel som virksomheten kunnskapsrik til å bli en vellykket matentreprenør. Mange er også kreative og innovative tenkere. Hver av disse egenskapene kan være nyttig i en rekke felt.

Kostnaden for en bachelorgrad virkelig er helt avhengig av det programmet en student velger å delta i og varigheten av programmet. Studentene skal også beregne levekostnadskostnadene i den totale kostnaden av utdanningen.

Dette programmet tar sikte på å forberede studentene på en rekke spennende karrieremuligheter. I tillegg til å jobbe i kjøkken som kokk, kan kandidater ha ferdigheter til å gå inn i produktutvikling, mat og designinnovasjon, matvarebransjen eller småbedriftsledelse. De kan bli markedsføringsdirektør eller matfotograf. Deltakere kan finne suksess i gjestfrihetsbransjen eller til og med underholdning som en matkanalverten.

Flere institusjoner begynner å tilby denne type program. Noen kurs kan være ferdigstilt på nettet. For å lære mer om tilgjengelige alternativer for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.