26 Mat og drikke-ledelse Bachelor's degrees found
- Bachelor
- BSc
- BA
- BBA
- Studiet av mat og drikke
- Mat- og drikkevarevirksomhet
- Mat og drikke-ledelse
- Europa14
- Nord-Amerika10
- Asia6
- Oceania2
26 Mat og drikke-ledelse Bachelor's degrees found
Utvalgte
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grad i kulinariske og gastronomiske vitenskaper
- Barcelona, Spania
Bachelor
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Spansk
Takket være alle erfaringene og kunnskapen som er tilegnet gjennom graden i kulinariske og gastronomiske vitenskaper, vil du kunne forstå og visualisere det kulinariske og gastronomiske fenomenet fra et vitenskapelig, teknologisk, sosialt, kulturelt og forretningsmessig perspektiv. Fremtiden din starter nå!
Utvalgte
FERRANDI Paris
Bachelor i F&B og Hospitality Management
- Paris, Frankrike
- Rennes, Frankrike + 1 more
Bachelor
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Bachelor i F&B og Hospitality Management er et dyktighetsprogram som kombinerer lederegenskaper og teknisk ekspertise som vil gjøre deg i stand til å gå inn i verden av internasjonal gjestfrihet i operative lederstillinger.
Utvalgte
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Frankrike
Bachelor
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Fransk, Engelsk
Utvalgte
Università Cattolica del Sacro Cuore
BSc in Food Production Management
- Piacenza, Italia
BSc
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Utvalgte
University of Parma
Bachelor i matsystem: ledelse, bærekraft og teknologier
- Parma, Italia
Bachelor
Fulltid, Deltid
3 år
Blandet, På universitetsområdet
Italiensk
Gradsstudiet i matsystemer: bærekraft, ledelse og teknologi, forbereder studentene til å bli ekspertbehandlere av matsystemer. Programmet gir studentene den tverrfaglige kunnskapen som er nødvendig for å jobbe i virksomheten, miljøet og naturressursforvaltningen i matvaresektoren. Denne profesjonelle profilen er i tråd med den bærekraftige utviklingsstrategien som er skissert i EU-kommisjonens kommunikasjon om "Innovasjon for bærekraftig vekst: En bioøkonomi for Europa."
Aeres University of Applied Sciences
Bachelor i mat entreprenørskap
- Almere, Nederland
- Halifax Regional Municipality, Canada
Bachelor
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Mat: det er ingen andre produktet i verden som alle bruker og kjøper daglig. Mat påvirker hvem vi er, fører til politiske konflikter, men også bringer folk sammen. I flere tiår har mat vært rikelig for mange mennesker i denne verden, men har ikke blitt satt pris på slik. I et stadig skiftende verden med en voksende befolkning, vil vi trenge mer mat hvert tiår. På den andre siden: mat er noe vi nyte sammen.
Kendall College
BAi Business - Foodservice Ledelse
- Chicago, USA
- Sydney, Australia + 1 more
BA
Fulltid
På universitetsområdet
Den Foodservice Management Konsentrasjon gir økonomistudenter med et solid fundament i alle områder av Foodservice ledelse og mat-relaterte næringer inkludert drift
University of Minnesota Crookston
BS in Food Business Management
- Crookston, USA
BSc
På universitetsområdet
Engelsk
Schoolcraft College
Kulinarisk og kostholdsdriftsledelse Bachelor of Science Degree
- Livonia, USA
BSc
Fulltid, Deltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Bachelor of Science (BS) i Culinary and Dietary Operations Management Program er designet for erfarne kulinariske studenter som er interessert i å ta en bachelorgrad som vil lede dem til lederstillinger i mat- og ernæringsindustrien. Dette studiet kombinerer forretnings- og vitenskapskurs for å gi den kulinariske kunnskap og ekspertise innen ledelse, matvitenskap og ernæring. Studenter som går inn i Culinary and Dietary Operations Management Baccalaureate Degree-programmet forbereder seg på stillinger med økende ansvar i kulinariske og kostholdsmessige operasjoner. Fullføring av gradskravene vil også hjelpe studentene med å forberede seg til å fullføre eksamener for Certified Dietary Manager (CDM)-legitimasjonen fra Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), en viktig legitimasjon for studenter som er interessert i matserveringsdrift.
Ferrières
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Frankrike
BBA
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk, Fransk
Etter det forberedende kurset følger studenter som går videre til IBBA kursene sine på engelsk. I løpet av to år får de autonomi og tilpasningsevne, som viser seg å være effektive i flerkulturelle sammenhenger og utvider kompetansen deres innen de valgte studieområdene.
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Undervisningssertifikat i mat- og drikkevarehåndtering
- Kobe, Japan
Bachelor
Fjernundervisning
1. Entreprenørskap og forretningsledelse: Å utvikle en god forståelse av entreprenørskap og entreprenørskapsprosessen og gi studentene muligheten til å konseptualisere og planlegge utviklingen av enten et hotell, restaurant, mat, vin, turisme, gjestfrihet eller hendelsesrelatert virksomhet fra et gründerperspektiv. Introduksjon til entreprenørskap og entreprenørskap. Teori om entreprenørielle tenkemåter og egenskaper Etiske, sosiale og bærekraftige fremgangsmåter Pathways til entreprenørskapssektorer Industrien og organisasjonen Markedsføringsplanen Finansiering: Kontanter; Oppstartskostnader; Fortjeneste og tap 2. Kostholdskontroll av mat og drikke: En oversikt over bransjen og lederen som administrerer inntekter og utgifter som administrerer matproduksjonsprosessen Mat og drikke Priser Meny Analyse Arbeidskostnadskontrollstandarder Diskrimineringslover, mobbing på arbeidsplassen og trakassering Inntektskontroll og bruk av Teknologi 3. Ledelse av matkvalitet: Hva er matkvalitet? Matproduksjon og bevaringskontroll av allergener i mat Utvikling av et mattrygghetsprogram Understøttende dokumenter i et mattrygghetsprogram Revisjon av et mattrygghetsprogram 4. Restaurantkonsepter: Restaurantkonsepter og målmarkeder Plassering, beliggenhet, stedmarkedsføring Menyen og menyplanlegging Prinsippene for Restaurantdesign og layout Utstyr kjøkken og barer Finansplanen og juridiske forpliktelser Forretningsplanen
Tokyo Kasei Gakuin University
Food Professional
- Machida, Japan
Bachelor
På universitetsområdet
Basert på diettens kunnskap og ferdigheter, og ved å inkorporere et bredt spekter av kulturer som næringsliv og utdanning, evnen til å oppdage og løse ulike matrelaterte problemer og evnen til å lage og foreslå "mat som praktiserer velstående liv" Nourish . Det er også mange praktiske programmer i samarbeid med lokalsamfunn og selskaper. Etter endt utdanning vil feltet utvide seg ikke bare til diettfeltet, men også til matbransjen, koordinator og utdanning.
Recep Tayyip Erdogan University
Bachelor i gastronomi og matlagingskunst
- Rize, Tyrkia
Bachelor
På universitetsområdet
Tyrkisk
Målet med dette programmet; løse problemer som oppstår innen gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, utforme og forbedre service- og kvalitetsspørsmål; lage karriereplaner knyttet til næringslivet; vil kunne fornye seg med bevisstheten om livslang læring; å dele og formidle kunnskap og erfaring, å utdanne fagfolk innen turisme som kan gjøre akademiske studier om produksjon av universell kunnskap.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Bachelor i mat og drikkeforvaltning
- 1號, Taiwan
Bachelor
Engelsk
Avdelingen ble etablert i februar 1985. Skolen ble grunnlagt. Den første innmeldingen av 50 studenter i vårklassen til den andre juniorhøgskolen var basert på uavhengig innmelding. I februar i Republikken Kina ble 50 studenter registrert i nattavdelingen til den andre juniorhøgskolen. I august 1989, i samarbeid med skolestruktureringen, ble Institutt for mat og drikkeforvaltning oppgradert for å etablere Institutt for mat og drikkeforvaltning og rekrutterte 100 studenter fra den første dagavdelingen. I august 1991 begynte det å rekruttere 50 studenter til den første avdelingen på dagtid. Fangfang Food and Beverage Management Professionals.
Panyapiwat Institute of Management
Food Processing Technology Management Bachelor Program
- Bang Talat, Thailand
Bachelor
Engelsk, Thai
Verdens befolkning øker med økende etterspørsel etter mat. Dyreoppdrett er en midtvannsvirksomhet i forsyningskjeden som spiller en viktig rolle. Serverer til å produsere og mate kvalitetskjøtt til næringsmiddelindustrien. Fra visjonen om å være "verdens kjøkken" i dag, dyrehold og matforedlingsstiler. Ved hjelp av moderne teknologi, trygg og miljøvennlig.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat og drikke-ledelse
Bachelorstudier er designet for enkeltpersoner å få en grunnleggende forståelse av et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad nok til å lande en god jobb, men noen ganger er det utdannet som går på å forfølge en høyere grad, som en mastergrad eller en doktorgradsstudent.
Mange mennesker vil vite, hva er en bachelor i mat og drikke ledelse? Dette programmet er utviklet for å hjelpe deltakerne med å bygge sin vesentlige kunnskap om matkvalitet, matproduksjon og ferdigheter som er nødvendige for å bli en vellykket matentreprenør. Studentene kan delta i kurs som matproduksjon, matkvalitetsstyring, matvarebutikk, forretningsmessig gjestfrihet, mat og vinfilosofi og kvalitetsservice. I løpet av dette programmet kan studentene bruke betydelig tid i praktiske verksteder, omfattende smaksprøve laboratorier og workshops som fokuserer på kunst av fine matvarer.
Personer som uteksaminerer med en grad i mat og drikke ledelse har ofte mange ønskelige ferdigheter. Deltakerne i programmet har generelt sterkere sensoriske ferdigheter enn andre, så vel som virksomheten kunnskapsrik til å bli en vellykket matentreprenør. Mange er også kreative og innovative tenkere. Hver av disse egenskapene kan være nyttig i en rekke felt.
Kostnaden for en bachelorgrad virkelig er helt avhengig av det programmet en student velger å delta i og varigheten av programmet. Studentene skal også beregne levekostnadskostnadene i den totale kostnaden av utdanningen.
Dette programmet tar sikte på å forberede studentene på en rekke spennende karrieremuligheter. I tillegg til å jobbe i kjøkken som kokk, kan kandidater ha ferdigheter til å gå inn i produktutvikling, mat og designinnovasjon, matvarebransjen eller småbedriftsledelse. De kan bli markedsføringsdirektør eller matfotograf. Deltakere kan finne suksess i gjestfrihetsbransjen eller til og med underholdning som en matkanalverten.
Flere institusjoner begynner å tilby denne type program. Noen kurs kan være ferdigstilt på nettet. For å lære mer om tilgjengelige alternativer for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.