4 Mat- og drikketeknologi programs found
Filtre
- Bachelor
- BSc
- BA
- BBA
- Studiet av mat og drikke
- Mat- og drikkevarevirksomhet
- Mat- og drikketeknologi
4 Mat- og drikketeknologi programs found
Filtre
Utvalgte
University of Parma
Bachelor i matsystem: ledelse, bærekraft og teknologier
- Parma, Italia
Bachelor
Fulltid, Deltid
3 år
Blandet, På universitetsområdet
Italiensk
Gradsstudiet i matsystemer: bærekraft, ledelse og teknologi, forbereder studentene til å bli ekspertbehandlere av matsystemer. Programmet gir studentene den tverrfaglige kunnskapen som er nødvendig for å jobbe i virksomheten, miljøet og naturressursforvaltningen i matvaresektoren. Denne profesjonelle profilen er i tråd med den bærekraftige utviklingsstrategien som er skissert i EU-kommisjonens kommunikasjon om "Innovasjon for bærekraftig vekst: En bioøkonomi for Europa."
Mediterranea University of Reggio Calabria
Bachelor i matvitenskap og teknologi
- Reggio Calabria, Italia
Bachelor
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Matvitenskap og teknologi
Al-Quds University
Matteknikk
- Abu Dis, Palestina
Bachelor
På universitetsområdet
Avestan
Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engineering for å designe matproduksjonsprosesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på å gi studenten ferdighetene og konseptene knyttet til matteknikk og teknologi, som fokuserer på å utvikle nye matvarer, designe prosesser for å produsere disse matvarene, velge emballasjemateriale, studere holdbarhet og sensorisk evaluering av produktet. Design og kontroll av virksomhet i matfabrikker, metoder for produksjon av funksjonelle matvarer, kvalitetskontroll av matvarer, i tillegg til administrasjon av matfabrikker og metoder for markedsføring av matvarer. I tillegg til de mikrobiologiske og kjemiske testene, vil studenter i matteknikk studere grunnleggende fenomener som er direkte relatert til produksjon av matvarer og deres egenskaper. Instituttets undervisningsplan kvalifiserer sine kandidater til å gjennomføre flere og varierte oppgaver i næringsmiddelindustriene som har blitt en industri som kombinerer høyteknologi og flere prosesser basert på biokjemi og teknologi. Food Engineering Department er preget av det faktum at det vil kvalifisere sin kandidat til å jobbe innen bioteknologi (bioteknologi) og matindustri. I tillegg til å jobbe i forskjellige grener av næringsmiddelindustrien og bioteknologien, vil instituttets kandidater være kvalifiserte til å arbeide også innen farmasøytisk og kosmetisk industri, og innen forskning innen forskningsinstitusjoner som er interessert i biovitenskap og miljøteknikk. De vil også kunne jobbe i institusjoner som er opptatt av kontroll av næringsmiddel- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også kunne jobbe i konsulentfirmaer som er opptatt av mat- og miljøutvikling.
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
BSc (Hons) grad i matteknologi
- Antrim, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
BSc
På universitetsområdet
Engelsk
Honours Degree in Food Technology, validert av Ulster University, er designet for å utstyre kandidater med kunnskap og ferdigheter for å komme inn i en konkurransedyktig global næringsmiddelindustri.
Populært studieformat
Populær utdanningstype
Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat- og drikketeknologi
Hvis du bestemmer deg for å fortsette studiene for å gå inn i et bestemt karrierefelt eller bare ønsker å fortsette å lære, kan du på slutten av en standard studieoppgave få en bachelorgrad. En allsidig grad, kravet til en bachelor er blitt mer og mer utbredt i mange yrker.
Har du alltid lurt på hvordan mat og drikkevarer er opprettet? En grad i kulinarisk teknologi er det rette feltet for å sette din lidenskap i bruk. Hva er en bachelor i mat og drikke teknologi? Det er en spennende mulighet til å møte og positivt påvirke næringsbehovet i verden. I dette programmet kan du ikke bare lære vitenskapen bak skapelsen av mat og drikkevarer, du kan lære om miljøpåvirkningen og kombinere vitenskap med en sterk læreplan i bedriftsledelse.
Du kan lære ferdigheter som kan bære deg gjennom en vellykket karriere og et rikt og balansert liv. I tillegg til potensiell laboratoriedatabase og utdanning i landbruksindustrien, kan du også komme til å forstå ernæring på en måte som kan forbedre ditt liv og helse, og det som er i nærheten av deg.
Når du forfaller en bachelorgrad, avhenger kostnaden av utdanningen av visse faktorer. Disse inkluderer land og region hvor du går på skole, oppgitt skoleoppgave, og antall år du går på skole.
Etter oppgradering er studentene vanligvis bevæpnet med kunnskap og erfaring for å komme inn i et meningsfylt og spennende felt. Du kan få muligheten til å jobbe som kokk, matingeniør eller ernæringsfysiolog, og utvikle mat og drikke som senterer på god og sunn ernæring som også er trygg og bærekraftig. Dine ferdigheter kan også forberede deg til hjelperoller, blant annet prosess- og utstyrsutviklingsleder, kvalitetssikringsingeniør og markedsdirektør.
Når du tjener en bachelor i mat og drikke teknologi, er verden din klasserom. Du kan ha en rekke pedagogiske muligheter, for eksempel på campus og online klasser, eller til og med en hybrid kombinasjon av begge. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.