Keystone logo

4 Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat- og drikketeknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studiet av mat og drikke
  • Mat- og drikkevarevirksomhet
  • Mat- og drikketeknologi
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat- og drikketeknologi

Hvis du bestemmer deg for å fortsette studiene for å gå inn i et bestemt karrierefelt eller bare ønsker å fortsette å lære, kan du på slutten av en standard studieoppgave få en bachelorgrad. En allsidig grad, kravet til en bachelor er blitt mer og mer utbredt i mange yrker.

Har du alltid lurt på hvordan mat og drikkevarer er opprettet? En grad i kulinarisk teknologi er det rette feltet for å sette din lidenskap i bruk. Hva er en bachelor i mat og drikke teknologi? Det er en spennende mulighet til å møte og positivt påvirke næringsbehovet i verden. I dette programmet kan du ikke bare lære vitenskapen bak skapelsen av mat og drikkevarer, du kan lære om miljøpåvirkningen og kombinere vitenskap med en sterk læreplan i bedriftsledelse.

Du kan lære ferdigheter som kan bære deg gjennom en vellykket karriere og et rikt og balansert liv. I tillegg til potensiell laboratoriedatabase og utdanning i landbruksindustrien, kan du også komme til å forstå ernæring på en måte som kan forbedre ditt liv og helse, og det som er i nærheten av deg.

Når du forfaller en bachelorgrad, avhenger kostnaden av utdanningen av visse faktorer. Disse inkluderer land og region hvor du går på skole, oppgitt skoleoppgave, og antall år du går på skole.

Etter oppgradering er studentene vanligvis bevæpnet med kunnskap og erfaring for å komme inn i et meningsfylt og spennende felt. Du kan få muligheten til å jobbe som kokk, matingeniør eller ernæringsfysiolog, og utvikle mat og drikke som senterer på god og sunn ernæring som også er trygg og bærekraftig. Dine ferdigheter kan også forberede deg til hjelperoller, blant annet prosess- og utstyrsutviklingsleder, kvalitetssikringsingeniør og markedsdirektør.

Når du tjener en bachelor i mat og drikke teknologi, er verden din klasserom. Du kan ha en rekke pedagogiske muligheter, for eksempel på campus og online klasser, eller til og med en hybrid kombinasjon av begge. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.