Keystone logo

54 Bachelor Programmer i Ingeniørfag Materialvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Ingeniørfag
  • Materialvitenskap
Studieretninger
  • Ingeniørfag (54)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Ingeniørfag Materialvitenskap

Bachelorprogrammer tilbys av høgskoler og universiteter over hele verden. Studentene utvikler seg gjennom grunnleggende læreplaner ved å bygge på ferdigheter de har lært i tidligere kurs. Nyutdannede kan bruke sine grader for å oppnå sysselsetting eller forfølge videre utdanning.

Du kan være her fordi du har lurt på hva er en bachelor i materialvitenskap? Studenter som registrerer seg for materialvitenskapsprogrammer, lærer om strukturen av forskjellige elementer og forbindelser. De studerer emner som bonding, krystallografi og syntese, og lærer hvordan begreper som termodynamikk og kinetikk påvirker egenskapene til materie. De bruker vanligvis tid i laboratorieinnstillinger for å teste egenskaper som strekkfasthet, hardhet, duktilitet og korrosjonsbestandighet. Noen jobber med nye materialer for å vurdere potensielle applikasjoner.

Ved hjelp av en solid utdanning innen materialvitenskap utvikler studentene ferdigheter i problemløsing, informasjonsteknologi og kommunikasjon. Dette grunnlaget beriker den utdannede forståelsen av verdens naturressurser og oppmuntrer til livslang læring.

Du vil kunne beregne kostnaden for en bachelor i materialvitenskap ved å bruke informasjon fra institusjonen som tilbyr programmet. Avgifter kan variere fra ett år til et annet, så vær sikker på å ta hensyn til når du planlegger å starte og fullføre treningen.

En bachelorgrad i materialvitenskap kan åpne flere muligheter. Mange søker sysselsetting i halvlederindustrien, hvor komponenter produseres for elektroniske enheter. Noen arbeid på forkant av gruvedrift og materialfunn. Andre bestemmer seg for å fremme sin utdanning ved å søke om masterstudium. Jobbåpninger kan bli funnet i laboratorier, prosessanlegg og produksjonsanlegg. Nyutdannede kan tilpasse sin opplæring til stillinger i undervisning, ledelse eller bedriftsadministrasjon.

Skoler på forskjellige kontinenter tilbyr grader i materialvitenskap og beslektede majorer som metallurgi og nanoteknologi. Du kan kanskje ta en rekke kurs online før du studerer på campus. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.