Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 48 Bachelor i Matfag 2024

48 Bachelor Programmer i Matfag 2024

Oversikt

En bachelorgrad er en tre eller fireårig akademisk betegnelse som forbereder studentene for arbeid i en gitt bransje eller fagområde. De fleste bachelorutdanningene omfatter ca 40 college kurs og krever 120 semester studiepoeng for å fullføre.

Akkurat det er en Bachelor i Culinary Arts? Dette programmet tar vanligvis ca fire år å fullføre, og innebærer omfattende studie av de grunnleggende og avanserte ferdigheter som trengs for en karriere innenfor den kulinariske verden. I tillegg til å finslipe sine kulinariske ferdigheter, dette studiet gir studentene et sterkt forretningsgrunnlag. Emner som økonomi, markedsføring, og bærekraftig forretningsdrift er ofte utforsket og satt ut i praksis. Andre emner av studien inkluderer ofte internasjonal mat, ernæring og sanitær.

Studenter som full tjene en Bachelor i Culinary Arts er vanligvis i stand til å kommandere høyere lønn enn sine ikke-graders holding kolleger.De er også i stand til å forfølge mer avanserte grader innen kulinariske feltet, hvis ønskelig.

Det er ingen fast pris for å få en Bachelor i Culinary Arts. Snarere, kostnaden for kulinariske kunster programmer varierer ut fra faktorer som for eksempel lengden på programmet, prestisjen til skolen og geografisk region eller land hvor programmet tilbys.

Bachelor i Culinary Arts grad eierne er forberedt for arbeid innen et bredt spekter av stillinger innenfor de kulinariske og mat tjenesteytende næringer. Noen kandidater går på å jobbe som kokker, kokker, sous kokker, konditorer og matlaging instruktører. Andre kan finne arbeid som mat forfattere, mat grossister, produktutviklere, restauranteiere eller vinkelnere, blant andre stillinger.

Hvis en Bachelor i Culinary Arts høres ut som noe du har lyst til å forfølge, utnytte Masterstudies 'omfattende og global katalog av relaterte programmer og bruke bly skjema for å bidra til å finne en godt egnet til dine spesifikke behov og ønsker. Det er mange kulinariske kunster programmer som tilbys globalt, så søke etter programmet nedenfor og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studiet av mat og drikke
  • Matfag
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (48)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat