Keystone logo

9 Bachelor Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap Matsikkerhet 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Helsefag
  • Ernæringsfag
  • Matvitenskap
Studieretninger
  • Helsefag (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap Matsikkerhet

Å skaffe en bachelorgrad kan være en utmerket måte å bane vei mot en vellykket og stabil karriere. Typisk opptjent i omtrent tre til sju år, gir graden en sjanse til å tjene en utdanning ved å studere mange generelle emner og spesialiserer seg på et område valgt som hoved. En bachelorgrad kan hjelpe studenter med å få høyere betalende jobber.

Hva er en bachelor i mattrygghet? Denne graden bidrar vanligvis til å forberede studentene til å jobbe innen matinspeksjon og sikkerhet. Kursene kan omfatte mikrobiologi, jordbruk, biologi, matematikk og kjemi. Andre klasser som er mer spesifikke for næringen, kan berøre temaer som matstabilitet, termisk behandling, høstteknologi og matbårne patogener. Avhengig av universitetet, kan det også kreve internship eller annen praktisk læring.

De som oppnår en grad i mattrygghet, er vanligvis forberedt med spesielle ferdigheter og kunnskaper om matlag, matvarebehandling og matsteknikk. De kan kvalifisere seg til å jobbe i næringsmiddelinspeksjon og prosessindustri.

En bachelor i mattrygghet kan ta alt fra tre til syv år for å fullføre, avhengig av programmet og studentens behov. Opplæring og andre kostnader kan også variere, så det anbefales å nå ut til skolene individuelt for mer informasjon.

De som uteksamineres med en bachelorgrad i matvaresikkerhet, kan kvalifisere seg til å fungere som matvesenighetsinspektører, produksjonssikkerhetsspesialister, matmikrobiologer, matkjemiforskere, kvalitetssikringsdirektører, matteknologer og mattsikkerhetsledere. Disse karrierer kan være godt betalende og tillate oppadgående bevegelse. Jobber er ofte tilgjengelige i føderale og lokale myndigheter og privat sektor.

Skoler over hele verden kan tilby denne graden på deltid, heltid eller på nettet. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.