15 Matvitenskap Bachelor's degrees found
- BSc
- Bachelor
- Helsefag
- Ernæringsfag
- Matvitenskap
- Europa8
- Asia3
- Oceania2
- Nord-Amerika2
15 Matvitenskap Bachelor's degrees found
Utvalgte
Fulda University of Applied Sciences
Industriell ingeniørlivsvitenskap (BSc)
- Fulda, Tyskland
BSc
Fulltid
7 semestre
På universitetsområdet
Engelsk
Kompleksiteten til prosesser i næringsmiddelindustrien krever opplæring av tverrfaglige spesialister. De bør ha god forretningskunnskap innen produktutvikling, produktkommersialisering, produkttilbud, innovasjonsledelse og markedsføring. De bør også være dyktige i bruk av matteknologi.
Utvalgte
University of Applied Sciences Upper Austria
Fast-track counseling
Bachelorgrad i matteknologi og ernæring
- Wels, Østerrike
BSc
Fulltid
6 semestre
På universitetsområdet
Tysk
Fast-track counseling
Dette kurset gir en forståelse av ernæring og de vitenskapelige og tekniske aspektene ved matproduksjon. Nyutdannede er kvalifisert til å utvikle høykvalitets, sunn og bærekraftig produsert mat.
Utvalgte
Fulda University of Applied Sciences
Matteknologi (B.Sc.)
- Fulda, Tyskland
BSc
Fulltid
7 semestre
På universitetsområdet
Engelsk, Tysk
Bachelorstudiet i matteknologi tilbyr studentene opplæring knyttet til praksis som matingeniør på akademisk basis. Hele næringskjeden ("From Farm to Fork") betraktes fra et teknologisk, teknisk, økonomisk og vitenskapelig synspunkt.
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Bachelor of Applied Science i mat og business management
- 0551, Irland
BSc
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Den B.Appl.Sc i Mat & Business Management er utformet for å oppfylle dette behovet ved å gi næring med multi-dyktige kandidater som kan bistå dem i å konkurrere med suksess i et stadig mer konkurransedyktig og globale markedet.
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Bachelor i næringsmiddelteknologi
- Jakarta, Indonesia
Bachelor
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Food Technology er en gren av mat vitenskap som omhandler selve produksjonsprosesser for å gjøre matvarer. For å oppfylle og opprettholde sin ernæringsmessig kvalitet, må maten være både trygt produsert og trygt levert til forbruker. Dette krever prosessorteknologi for å konvertere råvarer til mat, samt bevaring teknologier for å øke holdbarheten på matvarer ...
Szent István University, Faculty of Food Science
BSc i mat ingeniørfag
- Budapest, Ungarn
BSc
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Programmet er ment å utdanne mat industrien ingeniører
California State Polytechnic University Pomona College of Business Administration
Bachelor of Science in Agribusiness and Food Industry Management
- Pomona, USA
BSc
På universitetsområdet
Engelsk
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Bachelor i matteknikk
- Bună Ziua, Romania
Bachelor
Bachelorstudiet INGINERIA OF FOOD PRODUCTS har som hovedmål å utdanne teknologiske spesialister innen næringsmiddelindustrien; dette programmet har vært i drift siden 2009, er akkreditert i 2015 og har en varighet på 4 års studier, et dagskurs med 240 studiepoeng, i henhold til Bologna -avtalen.
Panyapiwat Institute of Management
Food Processing Technology Management Bachelor Program
- Bang Talat, Thailand
Bachelor
Engelsk, Thai
Verdens befolkning øker med økende etterspørsel etter mat. Dyreoppdrett er en midtvannsvirksomhet i forsyningskjeden som spiller en viktig rolle. Serverer til å produsere og mate kvalitetskjøtt til næringsmiddelindustrien. Fra visjonen om å være "verdens kjøkken" i dag, dyrehold og matforedlingsstiler. Ved hjelp av moderne teknologi, trygg og miljøvennlig.
University College Birmingham
BS i bakeri og konditori teknologi
- Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
BSc
På universitetsområdet
Engelsk
Har du en lidenskap for baking? Drømmer du om å bli sjokolade eller patissier eller til og med starte din egen bakevirksomhet?
Al-Quds University
Matteknikk
- Abu Dis, Palestina
Bachelor
På universitetsområdet
Avestan
Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engineering for å designe matproduksjonsprosesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på å gi studenten ferdighetene og konseptene knyttet til matteknikk og teknologi, som fokuserer på å utvikle nye matvarer, designe prosesser for å produsere disse matvarene, velge emballasjemateriale, studere holdbarhet og sensorisk evaluering av produktet. Design og kontroll av virksomhet i matfabrikker, metoder for produksjon av funksjonelle matvarer, kvalitetskontroll av matvarer, i tillegg til administrasjon av matfabrikker og metoder for markedsføring av matvarer. I tillegg til de mikrobiologiske og kjemiske testene, vil studenter i matteknikk studere grunnleggende fenomener som er direkte relatert til produksjon av matvarer og deres egenskaper. Instituttets undervisningsplan kvalifiserer sine kandidater til å gjennomføre flere og varierte oppgaver i næringsmiddelindustriene som har blitt en industri som kombinerer høyteknologi og flere prosesser basert på biokjemi og teknologi. Food Engineering Department er preget av det faktum at det vil kvalifisere sin kandidat til å jobbe innen bioteknologi (bioteknologi) og matindustri. I tillegg til å jobbe i forskjellige grener av næringsmiddelindustrien og bioteknologien, vil instituttets kandidater være kvalifiserte til å arbeide også innen farmasøytisk og kosmetisk industri, og innen forskning innen forskningsinstitusjoner som er interessert i biovitenskap og miljøteknikk. De vil også kunne jobbe i institusjoner som er opptatt av kontroll av næringsmiddel- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også kunne jobbe i konsulentfirmaer som er opptatt av mat- og miljøutvikling.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Matvitenskap (hovedfag: bachelor-nivå)
- Online USA
Bachelor
På universitetsområdet
Matvitenskap bruker vitenskap og ingeniørprinsipper for å studere mat, konservering og bearbeiding av mat.
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
BSc (Hons) grad i matteknologi
- Antrim, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
BSc
På universitetsområdet
Engelsk
Honours Degree in Food Technology, validert av Ulster University, er designet for å utstyre kandidater med kunnskap og ferdigheter for å komme inn i en konkurransedyktig global næringsmiddelindustri.
Massey University
Bachelor i matteknologi med æresbevisninger
- Auckland, New Zealand
- Palmerston North, New Zealand
Bachelor
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Massey University Bachelor of Food Technology med Honours er den eneste graden i Australasia som kombinerer matvitenskap, matsteknologi og matvarevirksomhet. 75% av våre kandidater har jobber innen seks måneder etter uteksaminering.
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Bachelor of Science (Matsteknologi og ernæring)
- Melbourne, Australia
Bachelor
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Brenselmatinnovasjon. Studere matvitenskap Med en matvitenskapelig grad kan du forfølge en rekke karriereveier i bransjen innen områder som foredling, produksjon, emballasje, markedsføring, forskning, kvalitetssikring, produktutvikling og utdanning.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
Populære steder
Se mindre
Bachelor Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap Matteknologi
Fullførelsen av en bachelorgrad er en viktig gjennomføring i ens pedagogiske reise. Fire års intensiv universitetsstudie fortsetter å produsere velafrundede kandidater som er forberedt på å gå direkte i dyktige jobber.
Du har kanskje lurt på hva er en bachelor i matteknologi? Programmer satser ofte på ulike aspekter av næringen, for eksempel behandling, sikkerhet, lagring, kvalitetskontroll og ernæring. Studentene har en tendens til å begynne med å bygge et sterkt fundament i vitenskapen ved å ta kurs i avansert matematikk, kjemi, biologi og fysikk. Når de mestrer teorien, er de opptatt av å bli velbevandret i emner som emballasje, sensorisk evaluering, matteknikk og produktutvikling.
Nyutdannede finner at de ser på industrialiserte mattsystemer fra et helt annet perspektiv. De kan utvikle mer raffinerte smaker som gjør at de kan nyte desserter, drikkevarer og gourmetmat på et nytt nivå. På grunn av verdens voksende befolkning og sterk etterspørsel, finner mange jobber like etter eksamen.
Undervisningsrenter varierer mellom institusjoner. Potentielle studenter kan være i stand til å beregne utgifter til utdanning ved å bruke informasjon på en skoles nettsted. De fleste høgskoler har økonomisk hjelp avdelinger å tilby lån og stipend til de som kvalifiserer for dem.
Jobbmuligheter avhenger mye av studentens interesser og evner. De som har det bra i vitenskapskursene, kan senere jobbe i laboratorium eller produksjonsanlegg. Kreative alumner kan finne jobb med å utvikle nye produkter, teknikker og oppskrifter. Analytiske, detaljorienterte personer kan bruke sin utdanning til å jobbe i samsvar med lovgivningen i offentlig eller privat sektor. Andre er spesialister på transport og logistikk. Entreprenør-minded kandidater kan starte sin egen matvarekjede eller måltid forberedelse virksomhet.
Studentene vil sannsynligvis finne institusjoner som tilbyr matteknologiprader i Europa, Asia og utover. Før studentene påmeldes på heltid, kan det hende at enkelte studenter kan komme videre ved å ta kurs online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.