78 Matvitenskap Bachelor's degrees found
- BSc
- Bachelor
- BA
- BBA
- Helsefag
- Ernæringsfag
- Matvitenskap
- Europa38
- Nord-Amerika21
- Asia12
- Oceania4
- Afrika2
- Sør-Amerika2
78 Matvitenskap Bachelor's degrees found
Utvalgte
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Bachelorgrad i gastronomi
- Castellón de la Plana, Spania
Bachelor
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Bachelorgraden i gastronomi har som mål å utdanne fagfolk som er spesialiserte i kulinariske teknikker, men også kvalifisert til å lede og lede en gastronomisk virksomhet.
Utvalgte
Notre Dame University-Louaize
Bachelor i mattrygghet og kvalitetsstyring
- Zouk Mosbeh, Libanon
BSc
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Dette programmet gir et sterkt grunnlag i kvalitetsstyringssystemer og prinsipper for mattrygghet som er essensielle for å møte bransjestandarder og oppnå ønskede resultater. Gjennom veiledet opplæring tilegner studentene seg ferdighetene og kvalifikasjonene som trengs for å bli kompetente fagfolk innen mattrygghet og kvalitet, som er i stand til å effektivt håndtere hele matforsyningskjeden.
Utvalgte
HAS green academy
Fast-track counseling
Bachelor in International Food & Agribusiness
- 's Hertogenbosch, Nederland
BBA
Fulltid
4 år
Blandet
Engelsk
Fast-track counseling
Utvalgte
University at Buffalo, The State University of New York
Fast-track counseling
Ernæringsvitenskap BS
- New York, USA
BSc
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
Ernæring er mer enn en lidenskap for mat – det er vitenskapen om hvordan det vi spiser påvirker helsen. Hvis du liker biologi og kjemi, hjelper denne hovedfaget deg med å skille deg ut på felt fra helsevesen til offentlig politikk. Enten du hjelper enkeltpersoner eller hele lokalsamfunn, er ernæringsvitenskap ditt utgangspunkt.
Utvalgte
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
BSc i matvitenskap og ernæring med profesjonsstudier
- Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
BSc
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
BSc i matvitenskap og ernæring med profesjonsstudier dette studiet handler om å få kunnskap og forståelse av sentrale områder i forhold til matproduksjon og konsum. Matvitenskap handler om matens "egnethet til formålet" når det gjelder utseende (f.eks. farge- og overflatekvaliteter, tekstur, smak og lukt) og hvordan disse kan forbedres, sammen med de fysiske, mikrobiologiske og kjemiske aspektene ved maten vår. som kan være skadelig for menneskers helse og hvordan disse kan minimeres.
Utvalgte
University of Southern Indiana
Fast-track counseling
Bachelor i mat og ernæring
- Evansville, USA
Bachelor
Fulltid
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
College of Nursing and Health Professions Food and Nutrition degree er designet for å forberede kandidater for å komme inn i mat og ernæringsrelaterte karrierer, inkludert helsetjenester, næringsliv og industri. Major gir bred dekning av de mellommenneskelige, konseptuelle, analytiske og applikasjonsferdighetene som er nødvendige for å utføre innen mat og ernæringsrelatert felt.
Utvalgte
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, USA
BSc
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Utvalgte
Fulda University of Applied Sciences
Industriell ingeniørlivsvitenskap (BSc)
- Fulda, Tyskland
BSc
Fulltid
7 semestre
På universitetsområdet
Engelsk
Kompleksiteten til prosesser i næringsmiddelindustrien krever opplæring av tverrfaglige spesialister. De bør ha god forretningskunnskap innen produktutvikling, produktkommersialisering, produkttilbud, innovasjonsledelse og markedsføring. De bør også være dyktige i bruk av matteknologi.
Utvalgte
University of Limerick
Bachelor of Science in Food Science and Health
- Limerick, Irland
BSc
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Utvalgte
Ho Chi Minh City University of Technology
Bachelor i matteknikk
- Ho Chi Minh City, Vietnam
Bachelor
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Studenter som er interessert i produksjon, prosessering, pakking, sikkerhet og/eller transport av verdens matforsyning, vil være interessert i spesialiseringen Food Engineering.
Utvalgte
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Bachelor i matkvalitet og innovasjoner
- Jelgava, Latvia
Bachelor
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Målet med det akademiske bachelorstudiet er å forberede en konkurransedyktig og kunnskapsrik spesialist innen matproduksjon, kvalitet og innovasjon, som er i stand til å organisere kvalitetsstyring og utvikling av innovasjoner i matbedrifter, til å drive kreativ forskning og danne grunnlaget for videre studier i høyere utdanning.
Utvalgte
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Bachelor i ingeniørfag, Agri-food Engineering
- Seinäjoki, Finland
Bachelor
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Som ingeniør i Agri-food vil du få en helhetlig forståelse av matsystemer. I studiene kan du følge produksjonen av mat fra «jord til bord». Du vil forstå matforedling fra mange perspektiver og for ulike råvarer, som grønnsaker, frokostblandinger, drikkevarer samt meieri- og kjøttprodukter. Du vil få et godt grunnlag for å jobbe i ulike stillinger innen landbruksmat, som innen produksjon, kvalitetskontroll, forskning og utvikling, i lederstillinger, innen salg og markedsføring eller til og med som grunnlegger av et selskap. Den tverrfaglige og internasjonale SeAMK tilbyr også studentene ved Agri-food Engineering muligheten til å utvide sine ferdigheter til den internasjonale landbruksnæringen.
Utvalgte
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Bachelorgrad i matvitenskap og kultur
- Pollentia, Italia
Bachelor
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Bli en del av verdens første tverrfaglige kurs i gastronomisk vitenskap. Gastronomi er å forstå mat i sin helhet. Undergraduate Degree in Food Sciences and Cultures med vår unike tilnærming, kombinerer vi teoretisk læring med praktiske erfaringer, og hjelper studentene til å forstå ulike produksjonsrealiteter og utvikle kritisk tenkning. Som en del av samfunnet vårt vil du være forberedt på å kickstarte din karriere i den travle matindustrien.
Utvalgte
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Bachelor of Food Technology (BSc)
- Velp, Nederland
Bachelor
Fulltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Utvalgte
UniLaSalle
Bachelor+Master i Agro, Food & Environmental Engineering
- Mont-Saint-Aignan, Frankrike
BSc
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Agroøkologiske, mat- og miljøoverganger kjenner ingen grenser. Det gjør ikke vi heller! Bli med oss for å lære om utfordringene til landbruk, mat og miljø på internasjonal skala. Et ekte vindu inn i verden, dette kurset vil gjøre deg i stand til å utvikle dine kunnskaper og ferdigheter for internasjonale yrker. Bli med på det eneste 100 % engelskspråklige ingeniørprogrammet i Frankrike, og fordyp deg i den flerkulturelle atmosfæren på campus i Rouen!
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
Populære steder
Se mindre
Bachelor Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap
Hva er matvitenskap?
Matvitenskap studerer mat og hvordan den forholder seg til miljø, samfunn og økonomi. Det inkluderer studiet av matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Matvitenskap omfatter også studiet av matbåren sykdom og forurensning.
Hva kan jeg gjøre med en grad i matvitenskap?
En grad i matvitenskap kan føre til en karriere i næringsmiddelindustrien, og jobber innen områder som matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Nyutdannede i matvitenskap kan også jobbe innen matbåren sykdom og forurensningsforskning. Det er muligheter for de med bakgrunn fra matvitenskap å jobbe i offentlige etater eller private virksomheter som er involvert i reguleringen av næringsmiddelindustrien. Matvitenskapsutdannede kan forfølge karrierer i akademia, undervise og drive forskning ved universiteter og høyskoler.
Hvorfor studere matvitenskap?
Matvitenskap er viktig av flere grunner. Det hjelper oss å forstå hvordan mat påvirker helsen vår og miljøet, noe som kan bidra til å forbedre matproduksjon og prosesseringsmetoder, og sikre at maten vi spiser er trygg og næringsrik. Ved å studere matvitenskap kan vi også lære mer om hvordan vi kan forebygge og kontrollere matbåren sykdom. Til slutt hjelper matvitenskap oss å forstå de komplekse økonomiske og sosiale faktorene som påvirker matproduksjon og forbruk.
Matvitenskapelige grader
Matvitenskapelige grader tilbys på lavere og høyere nivå. Undergraduate programmer varer vanligvis i fire år og dekker emner som matkjemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate-programmer varer vanligvis i to år og inkluderer kurs i avanserte matvitenskapelige emner som omfatter matfysikk og ingeniørfag.
En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.