Keystone logo

17 Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Media og design 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
  • Media og design
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Media og design

En bachelor 's grad forbereder ofte studentene på yrkeskarriere gjennom generelle klasser og kurs som er viktige for den spesifikke major. Det kan ta alt fra tre til sju år å fullføre denne graden.

Hva er en Bachelor i media og design? Dette bachelorgrad kombinerer in-class læring med hands-on erfaring for å gi studentene en teknisk kunnskap om data media design. Detaljene i programmet er avhengig av institusjonen, men mange fokuserer på prosjektledelse, utviklingsteori og produksjonsprosessen. Kurs som trengs for denne graden kan inneholde avansert illustrasjon, skriving for digitale medier, digital layout og design, nye teknologier, bevegelig grafikk, kamera og bilde, media historiefortelling, og grafisk design og artisteri.

Etter å ha fullført denne graden, skal studentene være i stand til å lage både interaktive og aktive videoer, animasjoner og grafikk.Disse ferdighetene kan føre til entry-level stillinger til mid-ledelsen jobber innen de voksende felt av bevegelig grafikk, produksjon, spill, video eller design.

Når du prøver å finne ut om dette bachelorgrad er riktig for deg, må du vurdere undervisningen. Den typiske kostnaden avhenger av hvor skolen ligger, hvor du bor, hvor du tar klasser og hvor mange klasser du tar i løpet av et semester.

Med en Bachelor i media og design, kan du finne en jobb i en rekke felt. Noen studenter ender opp med titler som art director, prosjektleder, webdesigner, videoredigering, multimedia spesialist, game designer, animatør, grafisk designer, reklame artist og kommunikasjon manager. Den nøyaktige posisjonen du ende opp med kan avhenge ditt område av spesialisering, tidligere erfaringer og karrieremål.

Når du finne ut hvilke universitet som er riktig for deg og dine karrieremål, må du søke til en skole.Heldigvis er søknadsprosessen ganske enkel. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.