Keystone logo

32 Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Medieteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
  • Medieteknologi
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (32)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Medieteknologi

Bachelorgrad er vanligvis den høyeste pris som gis i en lavere utdanning. Nyutdannede fra dette programmet kan enten flytte inn i karrierestillinger eller velge å arbeide mot ytterligere akademiske utmerkelser. Studiet tar vanligvis ca fire år å fullføre; nyutdannede få 120 semester studiepoeng i sitt valgte fagområde.

Hva er en Bachelor i medieteknikk? Dette programmet fokuserer på å gi et grunnlag i den teknologien som brukes for digitale medier systemer. Disse inkluderer teknologier som brukes i å analysere media, produsere interaktive medier, distribusjon av digitalt innhold, og generering av interaktive medier. Ved konfirmasjonen, studenter forstå de ulike maskinvare og programvare systemer brukes til å støtte digitale medier. Nyutdannede er i stand til å utvikle digitale medieprosjekter.

Med en vekt på kreativitet og produksjon, kurs i dette programmet forbereder studentene med både et praktisk grunnlag i elektronisk engineering, informatikk og digital medieteknologi, og et fokus på kreativ utvikling av programmer, innhold, grafikk og media. Nyutdannede er forberedt på å delta i å oppfylle og spennende karrierer i stadig utvikling mediebransjen.

Kostnadene ved deltakelse i denne bachelorstudiet kan variere fra en skole til en annen, særlig ettersom disse skolene ligger i en rekke forskjellige land. For spesifikk informasjon om undervisning og avgifter, bør interesserte enkeltpersoner kontakt skolene i sine valg.

Den digitale mediebransjen er i rask endring og utvikling. Det er for tiden mye etterspørsel etter personer som kreativt kan gi Internett-utvikling, spill og informasjonssystemer.Nyutdannede fra dette programmet kan finne karrierer med store medieselskaper, Internett-selskaper, og multimedia bedrifter. Jobbtitler inkluderer Digital Media Specialist, Digital Content Producer, Digital Campaign Specialist, audiovisuell produksjon Specialist, direktør for Digital Content and Media, og Marketing Manager. Karrierer lover spennende og stadig skiftende arbeidserfaringer.

Hvis du er interessert i å delta i dette programmet, se på skolegang alternativer i programoversikten. Bruk ledelsen skjemaer for å kontakte skolene. For mer informasjon, er det praktisk å søke etter programmet nedenfor og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.