Keystone logo

12 Bachelor Programmer i Ingeniørfag Materialvitenskap Metallurgi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Ingeniørfag
  • Materialvitenskap
  • Metallurgi
Studieretninger
  • Ingeniørfag (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Ingeniørfag Materialvitenskap Metallurgi

Undergraduate programmer forbereder studentene ved å gi et grunnleggende grunnlag for sitt fagområde. Disse faste byggesteinene gir studentene mulighet til å starte i sin karriere eller fortsette å motta en høyere grad.

Hva er en bachelor i metallurgi? Dette programmet innebærer studiet av mineralbehandling og utvinning. Studentene vil kunne identifisere de fysiske aspektene ved metallurgi, som for eksempel å jobbe med metaller. Programdeltakere lærer også å separere essensielle mineraler, rense høye konsentrasjoner av mineraler og bruke dem til å danne produkter. I løpet av programmet lærer studentene å kaste, smi og ekstrudere metall og hvordan hardheten og styrken til disse produktene styres gjennom ulike prosesser.

Studentene lærer viktige ferdigheter i å maksimere produksjon og øke energieffektiviteten for innenlandske og internasjonale selskaper. En Bachelor i Metallurgi forbedrer studentenes evne til å finne en posisjon i dette voksende vitenskapelige feltet.

Selv om denne omfattende grad tilbys på internasjonale universiteter over hele verden, vil kostnaden for undervisning variere avhengig av hvilken skole studenten velger å delta på. Det er en god ide for interesserte studenter å kontakte opptakskontorer for å forstå de nyeste programkostnadene.

Studenter som oppgraderer med en bachelor i metallurgi, kan finne karriere innen forskning, industri eller ledelse, eller de kan velge å fortsette på å oppgradere skolen. Metallurgiske ingeniører arbeider i malmbehandlingsanlegg, raffinaderier, stålverk, metallfabrikker og laboratorier. Metallurgi felt vokser som mineralutvinning og raffinement er i stor etterspørsel. Ikke bare er denne prosessen kritisk for utvikling og produksjon av ulike produkter, det hjelper også studenter med å jobbe med miljøet også.

Folk som ikke bor i nærheten av et universitet kan fortsatt få en lavere grad i metallurgi gjennom elektroniske programmer.Dette gjør at studentene kan tjene sine grader fra deres hjem. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.