Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Miljøøkonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Miljøøkonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Miljøøkonomi

Bachelorutdanningene krever tre til fire års fulltids kurs, med to års studier dedikert til liberal arts og allmennutdanning klasser. Graden er minimum av utdanning er nødvendig for en avansert grad.

Hva er en bachelor i miljøøkonomi? Fokus for miljøøkonomi er å håndtere forholdet mellom jordas systemer, økonomi, og den begrensede ressursgrunnlaget. Studier konsentrere seg om økonomi innenfor større sammenheng med hva vi vet om verden gjennom vitenskap og relaterte disipliner. Arbeids er hovedsakelig kvantitativ, sentrert om statistikk, matematikk og økonomi. Tar livet og fysiske vitenskap klasser gjør elevene til å bryte ut i mer spesialiserte områder.

Studenter tjener en bachelorgrad i miljøøkonomi også få mange fordeler i deres personlige og profesjonelle liv.Disse inkluderer dømmekraft og beslutningstaking ferdigheter, kritisk tenkning evner og ressursforvaltning, alt som kan være gunstig for en rekke yrker.

Kostnaden for å tjene en bachelorgrad varierer basert på studielandet, skolen, og programmet lengde. For å få en bedre forståelse av skolepenger og påmeldingsavgifter knyttet til programmet for valget, kan du kontakte inntakskontoret i lokaler som gir graden.

Nyutdannede tjene en grad i miljøøkonomi kan finne karrieremuligheter i det raskt voksende feltet av miljøøkonomi på tvers av ulike bransjer, inkludert statlige etater, ideelle organisasjoner og offentlig og privat sektor. Noen yrker omfatter markedskoordinator, økonomisk analytiker, arealbruk planlegger, og konsulentstillinger jobber som prosjektleder. Andre kan bestemme seg for å fremme sine studier i en graduate school program i områder som jus, økonomi, offentlig politikk, eller ressurser administrasjon.

Online og internasjonale programmer er tilgjengelig for personer med begrenset tilgang til et anlegg eller de som krever mer fleksibilitet i opplæringsprosessen. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.