Keystone logo

1 Bachelor Programmer i Mote Mote-PR 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Mote
 • Mote-PR
Studieretninger
 • Mote (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programmer i Mote Mote-PR

  En Bachelor i Fashion PR er for studenter som er interessert i high fashion og PR, som, når kombinert, oversette til å fremme et motemerke eller merkevarer gjennom en rekke kreative markedsføring utsalgssteder. Det er mange muligheter for denne type program både nasjonalt og internasjonalt.

  Hva er en Bachelor i Fashion PR? Programmene kombinerer praktisk kurs i mote varehandel og markedsføring med hands-on praksisplasser i bransjen. Typiske første-års kurs for dette programmet inkluderer introduksjon til PR og media innen moteindustrien, introduksjon til design og kultur, og mote illustrasjon digital kommunikasjon. Upperclass kurs kan omfatte styling, merkevarebygging, og kreativ markedsføring. Programmet ofte kulminerer i en rekke svært individualisert prosjekter, et internship og porteføljeutvikling.

  Kostnaden for dette programmet varierer fra institusjon og plassering, og kurs tar vanligvis tre til fire år å fullføre.Det er viktig for potensielle studenter til forskning skolen grundig for å sørge for at programmet tilbys passer sine mål.

  Mange studenter velger en Bachelor i Fashion PR først og fremst fordi de ønsker å jobbe i et kreativt og dynamisk felt. Å ha denne grad gir et solid fundament av bransje prinsipper og en naturlig overgang inn i moteverdenen, som er notorisk vanskelig å bryte seg inn.

  Nyutdannede av en Bachelor i Fashion PR har sikret sysselsetting innen mote journalistikk, kjøpe, detaljhandel ledelse og mote markedsføring. Hold motehusene denne type grad i høy aktelse. Det finnes utallige stillinger i fashion design bransjen at en student kan fylle med denne graden under hans eller hennes beltet, spesielt PR manager eller markedssjef. Kort sagt, vil du bli administrerende omdømmet til en designer, design hus eller kjeder.

  Klasser kan tas enten heltid eller deltid når de jobber mot denne graden.Hvis du sjonglerer deltidsarbeid, kan online kurs være et godt alternativ. Med unntak av praksisplasser, mange universiteter tilbyr de fleste av sine klasser i en fjern-læring modulen. For å finne riktig skole for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.