Keystone logo

10 Bachelor Programmer i Profesjonsstudier Naturvitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Profesjonsstudier
 • Naturvitenskap
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (10)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Profesjonsstudier Naturvitenskap

  Når elevene ønsker å forfølge en post-videregående grad i et felt som de ikke har studert før, de ofte inn en bachelor program. Disse gradene gi studentene en solid blanding av nødvendige klasser på en rekke fag og klasser som arbeider med sitt tiltenkte område av studien. De er ofte gjennomført i tre til seks år.

  Mange studenter som ønsker å skreddersy sine utdanninger til sine mål for yrker innen realfag velger å forfølge en Bachelor i naturfag. Hva er en Bachelor i naturfag? Dette grad gir studentene en grundig bakgrunn i biologi og kjemi. Nyutdannede kan ta mange forskjellige biologi klasser, inkludert zoologi, menneskets anatomi og fysiologi, og mikrobiologi, avhengig av deres karrieremål. De kan også ta intensive kjemi kurs, statistikk og vitenskapelig skriving. En avhandling er ofte nødvendig for fullføring av graden.

  Avgangselever på bachelor 's programmer i naturfag komme unna med mer enn sine grader.De har ofte en større forståelse av verden rundt dem. De kan også være bedre kritiske tenkere, kommunikatører og analyseutstyr.

  Kostnaden er alltid en viktig faktor for studenter. Kostnaden for en Bachelor i Natural Science varierer fra universitet til universitet rundt om i verden. Andre faktorer kan påvirke koste også, inkludert in-state status, utenlandsk bosatt status, og hvorvidt stipender er tilgjengelige.

  Studenter som fullfører en naturvitenskapelig bachelor 's grad har et bredt spekter av karrieremuligheter tilgjengelig for dem. De kan velge fra karrierer i utdanning, helsevesen og forskning. Enkelte populære karrierer inkluderer lærer, laboratorietekniker, teknisk forfatter, klinisk spesialist i forskning, og mat og narkotika analytiker. Noen studenter velger å gjøre denne graden sin foundation og forfølge master eller doktorgrad programmer i relaterte felt. De kan bli leger, sykepleiere og forskere innen ulike fagområder.

  I dag, gjør internett det enklere enn noensinne for ivrige studenter til å velge og gjelder for studieprogrammene. Du trenger bare å søke etter programmet nedenfor og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.