Keystone logo

198 Bachelor Programmer i Teknologi IT Nettsikkerhet 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Teknologi
  • IT
  • Nettsikkerhet
Studieretninger
  • Teknologi (198)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Teknologi IT Nettsikkerhet

En Bachelor i Cyber ​​Security programmet lærer elevene å identifisere datamaskinen system sårbarheter, erkjenner digital utnyttelse og hindre eller reparere skader. Nyutdannede er forberedt på å avverge cyber-angrep og iverksette sikkerhetstiltak i et bredt utvalg av innstillinger som involverer datasystemer og sensitive data.

Hva er en Bachelor i Cyber ​​Security? Denne lavere grad forbereder studentene til å forebygge, oppdage og reparere datamaskinen sikkerhetsproblemer. Hackere utføre cyber-angrep for å få tilgang til eller manipulere den sensitive informasjonen som er lagret i organisasjonens databaser. Program deltakere bygge en sterk kunnskapsbase av nettverkssikkerhet, kryptografi, applikasjoner sikkerhet, e-handel og web sikkerhet, database management og sikker maskinvaresystemer design. Disse verktøyene lar elevene å lage beskyttede datasystemer for bedrifter, sykehus, offentlige kontorer og militærbaser.Nyutdannede har kompetanse til å finne system sårbarheter mens byggeløsninger for å forhindre ondsinnede angrep og den rettsmedisinske kunnskap for å vise hvor angrepene har skjedd, og identifisere deres opprinnelse.

Studenter nytte av eksponering for flere spesialiserte sikkerhetsfagene i informasjonssystemer og maskinvare i tillegg til kjerne informatikk og systemadministrasjon kurs. Deltakerne finne dette avanserte ferdigheter satt til å være gunstig for å finne karrieremuligheter i sikkert nettverk, e-handel, følsom regjering eller militære programmer og mange andre prestisjetunge teknologiposisjoner.

Dette bachelorstudiet varer vanligvis tre eller fire år. Men tiden og undervisning priser variere avhengig av individuelle programretningslinjene. Personer som er interessert i cyber sikkerhet grad kan forskning hver institusjon for å lære mer om programmet varighet og undervisning kostnader.

Studium har et bredt spekter av karrieremuligheter.Posisjoner som trenger spesialisert kunnskap fra cyber sikkerhetsprogrammer inkluderer nettverkssikkerhet ingeniører, systemanalytikere, system sikkerhet konsulenter, database sikkerhet administratorer og programvare arkitekter. Specialized kodeknekkeren og digitale rettigheter faglige stillinger er også tilgjengelig for nyutdannede. Disse stillingene kan finnes i offentlig og privat sektor, eksisterende i bedriftens innstillinger og nasjonale, statlige og lokale organer.

Personer som er interessert i cyber sikkerhet kan finne riktig institusjon til å forfølge sin grad ved å søke vår omfattende database av skoler. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.