Keystone logo

12 Bachelor Programmer i Ledelse Offentlig forvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ledelse
 • Offentlig forvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (12)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Ledelse Offentlig forvaltning

  En bachelorgrad er kronen på verket for studenter som har fullført en lavere studium ved en høyskole eller universitet. Det tar vanligvis mellom tre og fire år å fullføre, og kan etterfølges av videre studier på høyere nivå.

  Hva er en Bachelor i Public Management? Dette programmet fokuserer på lederstillinger holdt i offentlig sektor. Kurs i en slik læreplan kan være tverrfaglig og inkluderer fag som tilgang til offentlige tjenester, Innføring i politikk og offentlig forvaltning. I tillegg til å lære i klasserommet, kan graden også inkludere en praktisk komponent som gir studentene mulighet til å utvikle ferdigheter videre i en hands-on innstilling. Denne erfaringskunnskap kan i stor grad fordeler studenter og hone kompetanse innen fagområdet.

  The Bachelor i Public Management tilbyr fordeler som spenner fra utvikling av lederegenskaper til kjennskap til offentlig politikk.I kombinasjon, disse kvalitetene utruste kandidatene for en rekke yrker og muligheter.

  Den undervisning og avgifter pålagt av hvert universitet vil avhenge av en rekke faktorer. For å beregne hva kostnadene vil bli, bør du kontakte opptakskontor ved skolen du ønsker å tjene denne graden på.

  Etter eksamen, vil du oppdage at du grad er relevant for stillinger i en rekke sektorer. Fordi en Bachelor i Public Management utvikler elevenes lederegenskaper, kan du være en god løsning for lederstillinger i mange innstillinger. Hvis du ønsker å jobbe i offentlig sektor og utnytte din grad til det ytterste, vil arbeidsplasser i sosialt arbeid og samfunnet oppsøk sannsynlig appellere til deg. Dine kvalifikasjoner og kompetanse vil appellere til potensielle arbeidsgivere, også. Hvis du velger å bruke din grad annerledes, men du kan forfølge arbeid rådgivning eller opplæring i et område som er relevante for dine interesser.

  Du kan være i stand til å tjene en Bachelor i Public Management gjennom online klasser. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.