Keystone logo

19 Bachelor Programmer i Jusstudier Politikk Offentlig politikk 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Jusstudier
  • Politikk
  • Offentlig politikk
Studieretninger
  • Jusstudier (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Jusstudier Politikk Offentlig politikk

Vellykket gjennomføring av en bachelor-program kan åpne opp mange muligheter, både utdanningsmessig og profesjonelt. Det baner vei for innreise til graduate-programmer og forbereder fagfolk for videre avansement i sin karriere. Mange av disse programmene forberede studentene til å gå direkte inn i karrieren til sine valg.

Hva er en Bachelor i offentlig politikk? Hvilke temaer er dekket i dette programmet? Studentene få en forståelse av de analytiske ferdigheter som brukes innenfor et område av substanspolitiske spørsmål. Studentene lærer å bruke disse ferdighetene i politiske, sosiale, og også kulturelle innstillinger som påvirker offentlig politikk. Kurs kan omfatte miljøpolitikk, globale politiske økonomier, urban planlegging og politikk, energipolitikk, informasjon og kommunikasjon, og politikk og offentlig politikk.

Studenter som deltar i dette programmet fordelen som de utvikler en klar forståelse av hva offentlig politikk er og hvordan den politiske prosessen fungerer.De oppfordres til å vise moderne offentlig politikk fra en rekke ulike perspektiver. Som studenter blir introdusert til metoder og flere områder av offentlig politikk, de kommer i kontakt med fagfolk som vil fortsette å være en ressurs etter endt utdanning.

Kostnadene ved å melde deg inn i programmet forskjellig fra skole til skole. Dette gjelder spesielt for skoler som ligger på tvers av landegrensene. Hvis du er interessert i å få informasjon om undervisning og avgifter, kontakt skolene direkte.

Nyutdannede finne jobber i en rekke forskjellige miljøer. Noen av disse stillingene inkluderer nasjonal sikkerhet, internasjonal tjeneste, utenrikssaker, politisk rådgivning, offentlige kontorer, og stillinger med en rekke ulike organisasjoner. Jobbtitler kan inkludere Regjeringen Administrator, Non-profit Managers, lovgivende Staff, Policy Analyst, og Strategic Planner.De varierte muligheter innenfor programmet tillate kandidater til å fokusere på sin karriere før de fullfører studiene.

Hvis du er interessert i å legge inn den dynamiske og innflytelsesrike verden av offentlig politikk, ta en titt på noen av de pedagogiske mulighetene som finnes i programoversikten. Bruk ledelsen skjemaer for å få mer informasjon. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.