Keystone logo

25 Bachelor Programmer i Ledelse Organisasjonsforvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ledelse
 • Organisasjonsforvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (25)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Ledelse Organisasjonsforvaltning

  En bachelorgrad tar vanligvis fire år å fullføre, men kan ta så lenge som syv år. Dette er en lavere grad som kan fokusere på vitenskap, matematikk, kunst eller humaniora. En bachelorgrad er ofte nødvendig før en student kan forfølge alle typer graduate program.

  Hva er en Bachelor i organisasjon? En Bachelor of Organizational Management er et studium som fokuserer på hvordan organisasjoner fungerer. Noen programmer kan se til kommunikasjon, human resource management, beslutningstaking, etikk og gruppe atferd for å bedre forstå hvordan å administrere organisasjoner. Kursene som kreves for de store kan variere fra en institusjon til neste, men kan inkludere forretningskommunikasjon, ledelse for organisasjoner, organisasjonsutvikling eller prinsipper for personlig og organisatorisk lederskap.

  Med denne type grad, kan en student være bedre forberedt på å evaluere og endre hans eller hennes lederstil for å bedre passe en bestemt organisasjon. Dette kan føre til en høyere lønn eller en forfremmelse. En Bachelor i organisasjon er gunstig på grunn av hands-on erfaring det tilbyr.

  Når det gjelder kostnadene for en bachelorgrad, kan det være vanskelig å anslå. Faktum er, undervisning varierer fra institusjon til institusjon. Plasseringen av college, hvor du tar klasser og hvor mange kurs du tar kan spille en rolle i kostnadene for graden.

  De fleste kandidater med en bachelor-grad gain entry-level stillinger. Dette grad med noen tidligere erfaring, men bør forberede deg på en mid-nivå lederstilling i ulike bransjer, for eksempel regjeringen, detaljhandel eller salg. Noen kandidater kan selv velge å starte sine egne bedrifter.En Bachelor of Organizational Management kan også forberede deg til å satse på en mastergrad eller doktorgrad.

  Når du er klar til å søke, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.