Keystone logo

27 Bachelor Programmer i Ledelse Lederskap Organisasjonsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Ledelse
  • Lederskap
  • Organisasjonsledelse
Studieretninger
  • Ledelse (27)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Ledelse Lederskap Organisasjonsledelse

En bachelor er en lavere grad som gir avansert opplæring i et bestemt område av interesse. Studenter som forfølge en bachelor-trener for en valgt karriere eller legge grunnlaget for videre studier på masternivå.

Hva er en Bachelor i organisasjons ledelse? Dette grad programmet formidler kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for lederskap i slike områder som menneskelige ressurser og ideelle organisasjoner. Spesialisering er også tilbys i kommunikasjon, med vekt på mellommenneskelige utvekslinger og bygging av kommunikasjonsløsninger. Læreplanen for organisatorisk lederskap omfatter kurs som kritisk tenkning, ledelse, regnskap, budsjettering, og informasjonssystemer. Human resource instruksjon innebærer studier i sosiologi og psykologi, jobbanalyse, plassering, kompensasjon, fordeler, opplæring og ansattes relasjoner. En nonprofit spesialitet sentre på hvordan samfunnsproblemer løses gjennom nonprofit organisasjoner.Muligheter er gitt for praksisplasser og deltakelse i casestudier.

Studenter i programmet realisere personlig vekst gjennom utvikling av kritisk tenkning og beslutningstaking ferdigheter. Feltet har en mulighet til å gagne samfunnet og forfølge enkeltlidenskaper gjennom lederskap i ideelle organisasjoner.

Skoler i mange forskjellige land tilbyr programmer i organisatorisk lederskap. Pensum og plassering er blant de bestemmende kostnadsfaktorer. For å finne det beste alternativet for å oppfylle individuelle interesser og mål, skal studentene undersøke sine globale muligheter.

Nyutdannede er utstyrt for å ta ledende stillinger i de ulike fasetter av organisasjonsstruktur, herunder styring, økonomi, pengeinnsamling, og markedsføring. En kommunikasjons konsentrasjon åpner dørene for yrker som PR-representant, sosiale medier spesialist, media koordinator, teknisk skribent, og informasjonssjef.Den menneskelige ressursen alternativet gir muligheter til å arbeide i trening og utvikling, jobb plassering, fordel administrasjon, og jobbanalyse. Ferdigheter og kunnskap hentet fra programmet kan brukes i nonprofit arena så vel som den generelle næringslivet.

For å starte givende karriere i et felt som kan gjøre en forskjell i verden, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.