Keystone logo

25 Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Park- og rekreasjonsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Turisme og serviceindustri
  • Park- og rekreasjonsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (25)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Park- og rekreasjonsledelse

Kanskje den mest forfulgte av alle etter videregående utdanning grader, er bachelorgrad sertifikat av avansert kunnskap vanligvis tildelt etter et kurs av intensive studier ved et universitet. Dette kurset kan vare opp til fire år, avhengig av studien, og er vanligvis et krav for høyere betalende, hvit krage jobber. En bachelorgrad er en forutsetning for en mastergrad eller doktorgrad.

Hva er en Bachelor i Parks and Recreation Management? Dette grad utstyrer studentene med den kunnskapen som trengs for å effektivt håndtere fritidssentre og turist-sentriske fasiliteter av alle slag. Programmer kan inneholde konsentrasjoner i parken ledelse og reise / turisme. Alle konsentrasjoner fokusere tungt på å utvikle lederskap og business management ferdigheter i tillegg til honing tale og lytte talenter. Kurs med vekt på etikk og kundeservice beste praksis er ofte inkludert.

Blant de beste fordelene med denne bachelorgraden er de økte jobbmuligheter fra arbeidsgivere som kan se tjene en grad som bevis for en fremtidig ansattes fasthet og vilje til å fullføre mål. Å ha en bachelorgrad kan også hjelpe når du ønsker å forhandle frem en høyere lønn.

Hvor mye det vil koste å tjene din grad kan avhenge av hvor du velger å gå på skole, hvor lenge programmet er og andre skolespesifikke detaljer. Ring potensielle skoler for å lære mer om sine kostnader.

Mottakere av en Bachelor i Parks and Recreation Ledelse ofte finne seg kvalifisert for flere arbeidsplasser. De som liker å jobbe ute kan se inn i yrker som frilufts planleggere, parksjefer eller felt instruktører. Flere kunderettede holders kan velge for stillinger som camp veileder eller helse og velvære instruktør. Alle jobber dele et fokus på å opprettholde fasiliteter og aktiviteter i lokalsamfunnet.

Som denne graden vokser mer verdsatt, flere og flere skoler tilbyr det både on- og offline. Vi har gjort plukke riktig skole enkelt. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.