Keystone logo

23 Bachelor Programmer i Pedagogikk Instruction Pedagogikk 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pedagogikk
  • Instruction
  • Pedagogikk
Studieretninger
  • Pedagogikk (23)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Pedagogikk Instruction Pedagogikk

For mange studenter med en high school diplom eller GED sertifisering som ønsker å fortsette sin utdanning, er en bachelor 's grad en stor neste trinn. Denne lavere grad innebærer vanligvis en viss mengde allmennfag, samt et mer spesifikt program fokus for studenten 's valg.

Hva er en Bachelor i undervisning? Denne graden er utformet for å forberede kandidater for yrker innen utdanning; både gjennom opplæring i læringsteori og ved å ha elevene praktisere disse ferdighetene i klasserommet. Programmer har ofte bestemte vektlegging, for eksempel oppsøkende virksomhet og samfunnet utdanning, førskolelærerutdanning, eller en gitt disiplin fokus. For eksempel, en student interessant i å bli engelsklærer kan ta kurs rettet mot dette målet, og dermed bli utsatt for undervisning teori om hvordan å lære lesing og skriving. Følgelig er pensum av disse programmene svært variabel avhengig av skolen og den enkelte student 's mål.

Den viktigste fordelen med uteksaminert med en Bachelor i Undervisning er den verdifulle ferdigheter sett disse programmene kan gi. I tillegg til en intim kjennskap til hva disiplin fokus de velger, kan elevene få viktig erfaring med elever i alle aldre i et bredt spekter av sammenhenger. Nyutdannede kommet bort fra disse programmene med sterke muntlige kommunikasjonsevner, en beherskelse av ulike instruksjon teknikker, og erfaring med å måtte tenke på sine føtter og løse problemer som de oppstår.

Hvert program vil ha ulike avgifter knyttet til registrering og påmelding. Kontakt skoler direkte for mer informasjon om kostnader du kan forvente ved opptak.

En bakgrunn i utdanning åpner mange dører når det gjelder mulige fremtidige karrierer.På grunn av de avgjørende og overførbare ferdigheter og erfaring denne banen studieår gir, kan nyutdannede av pedagogiske opplegg går på å forfølge karrierer i en rekke felt, inkludert men ikke begrenset til de som er direkte relatert til utdanningssystemet. I tillegg til instruksjonsvideoer ferdigheter, kan nyutdannede tatt i bruk sine finslipt kommunikasjon ferdigheter og praktisk erfaring, både svært ettertraktet talenter på mange felt fra bedrift til journalistikk.

Melde deg på en online program gjennom bachelorstudier er en spesielt praktisk måte å forfølge en Bachelor i Undervisning fordi den gir studentene tilgang til mange anerkjente programmer over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.