Keystone logo

119 Bachelor Programmer i Administrasjon HR Personalledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Administrasjon
  • HR
  • Personalledelse
Studieretninger
  • Administrasjon (119)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Administrasjon HR Personalledelse

En bachelorgrad er en lavere grad tilgjengelig fra universiteter over hele verden. Vanligvis er bachelorgrader utformet for å bli fullført innen fire års opptak, men kan være kortere eller lengre avhengig av programmet.

Hva er en bachelor i Human Resource Management? Human resource management er studien, ledelsen og forbedringen av menneskelig kapital. Elever undersøker styringssystemer som brukes i organisasjoner av alle størrelser og typer, mens man vurderer svakhetsområder og identifiserer forbedringspotensial. I tillegg til å anskaffe profesjonell ledelse og rekrutteringsferdigheter, bruker studentene mye av studien til det juridiske og etiske landskapet som preger dagens arbeidsverden. Programmer legger vanligvis stor vekt på medarbeiderstyring og gir tilleggsstudier innen finansiell og operativ ledelse.

Studenter med denne bachelorgrad er ofte svært organisert, utdannet i ledelsen av de ansatte, og overordnet adept på å navigere i føderale forskrifter. Ikke bare gir disse ferdighetene mulighet i mange bransjer, men de kan bidra til utvikling av personlige relasjoner ved å øke studentens poise, decorum og konflikthåndtering.

Kostnaden for en bachelorgrad vil variere mellom studenter og er avhengig av flere variabler. Å kontakte potensielle skoles rekrutteringskontorer kan eliminere mye av usikkerheten og gi studentene individuell informasjon.

Menneskelige ressurser er en viktig del av enhver bransje og organisasjon, så det følger at studenter med denne graden kan finne muligheter i hvert hjørne av kloden. Når de ikke jobber innenfor menneskelige ressurser, kan kandidater tilby sine tjenester til opplæring, organisatoriske operasjoner og forretningsutvikling. Personaleforvaltere og styremedlemmer er fellesstillinger, mens andre jobbtitler kan omfatte opplæringsutviklere, rekrutterere, arbeidsrelaterte ledere, lønnsspesialister, personalassistenter og administrative koordinatorer.

Noen, hvis ikke alle, av en bachelor i Human Resource Management kan bli fullført online, slik at elevene kan forfølge sine karrierer og opprettholde familieliv mens de tjener sin grad. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.