Keystone logo

21 Bachelor Programmer i Energi Energiingeniørarbeid Petroleumsteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Energi
  • Energiingeniørarbeid
  • Petroleumsteknologi
Studieretninger
  • Energi (21)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Energi Energiingeniørarbeid Petroleumsteknologi

Petroleumsindustrien er fortsatt aktiv på en global skala. En bachelorgrad i petroleumsteknologi løser pågående bekymringer leser leting, produksjon og transport av denne energiressursen.

En grad-søker student kan være lurt å vite, hva er en Bachelor i petroleumsteknologi? Det er en post-videregående utdanning som tilbyr en base av forståelse i matematikk, naturfag og kritisk tenkning i forberedelsene til en dypere konsentrasjon i de globale og lokale konsekvenser av petroleumsproduksjon og distribusjon. Områder i studien kan omfatte daglige ledelsen av virksomheten, trygge og god praksis på feltet, boring, brønnkomplettering, brønntesting, offshore boring og økt oljeutvinning metoder. Pensum kan innebære simuleringsteknikker rettet mot prosjektering flyt og andre muligheter. Studentene kan også vurdere nasjonale, internasjonale og sosiale problemstillinger knyttet til petroleumsindustrien.

En lavere grad i petroleumsteknologi kan forberede en student til å gå inn i bransjen på produksjon eller transport nivå. Det er også det første skrittet til en avansert grad i forskning, utvikling og energianalyse.

For å finne ut kostnaden for undervisning og avgifter for programmet som appellerer til deg, er det best å ta kontakt med skolen opptakskontor direkte.

Karrieremuligheter florerer på mange nivå i næringen. Nyutdannede kan forfølge åpninger i leting, boring, produksjon, transport, og i strategier og ledelse. Det kan være stillinger i rørtransport, i termodynamiske og varmeoverføringsteknologier og som produksjonsingeniør. Reservoaringeniører evaluere felt for produksjonsmulighetene, og bidra til å maksimere sin verdi. Industri ferdigheter er verdsatt i offentlige instanser som er opptatt av tilsyn, etikk, og med helse og sikkerhet for de ansatte.

Med hjelp av en utdannet arbeidsstyrke, kan petroleumsindustrien fortsetter å være en sterk tilstedeværelse i det internasjonale energibildet. Bachelor programmer tilbys ved universiteter over hele verden, ofte i internasjonalt samarbeid. Å starte en karriere i dette dynamiske området av energi engineering, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.