Keystone logo

21 Bachelor Programmer i Luftfart Pilotutdanning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Luftfart
  • Pilotutdanning
Studieretninger
  • Luftfart (21)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Luftfart Pilotutdanning

Etter uteksaminering fra videregående skole er de fleste studenter klar til å forfølge en bachelorgrad. Denne lavere akademiske prisen gir en bedre forståelse av et bestemt studieområde. Det kan ta tre til fem år å fullføre dette studiet.

Hva er en Bachelor i Pilot Training? Det er et program utviklet rundt å lære elever hvordan du skal fly fly. Noen universiteter kan tilby pilotutdanning for fly eller helikoptre. Mye av treningen inkluderer praktisk erfaring med å fly og bruke flysimulatorer. Før de går til cockpiten, kan forskere forventes å fullføre nødvendige kurs tilsvarende flyselskapsoperasjoner, flyytelse, flyteknikkanalyse, flysikkerhet, flyfysiologi, innenlands og internasjonal navigasjon, mannskaps ressursstyring, luftfartslov og avanserte helikoptersystemer.

Piloter må være dyktige ledere, beslutningstakere og ressursforvaltere, så det er ingen overraskelse at denne bachelorgraden hjelper elevene til å forbedre disse ferdighetene. Med lederskap, beslutningstaking og rekrutteringskompetanse blir kandidater mer konkurransedyktige søkere og mer sannsynlig å lykkes i deres personlige liv.

Kostnaden for en bachelor i pilotutdanning kan variere sterkt. Delvis avhenger det av skolen og varigheten av programmet. Den beste måten å få et estimat på er å kontakte universiteter direkte.

Den mest åpenbare karrieren tilgjengelig for kandidater med en bachelor i Pilot Training er en pilot. Denne karrieren kan imidlertid være mangfoldig. Noen studenter går videre til pilotjettfly, fraktfly, private fly og landbrukshelikoptere. Andre karrieremuligheter inkluderer flysikkerhetsutredere, luftfartsprogramledere, operasjonstrener, operasjonsspesialister, kontrollansvarlige vedlikeholdsansvarlige og flyplanleggere. Forskere kan til og med bruke denne graden som en stepping stone for mer utdanning.

Studentene kan være med på å bli med på en bachelor i pilotprogram på universiteter over hele verden eller gjennom et nettbasert program. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.