Keystone logo

16 Bachelor Programmer i Biovitenskap Hortikultur Plantevitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biovitenskap
  • Hortikultur
  • Plantevitenskap
Studieretninger
  • Biovitenskap (16)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Biovitenskap Hortikultur Plantevitenskap

En bachelorgrad er tildelt til personer som har fullført sine bachelorstudier i et valgt felt. Vanligvis er bachelorprogrammet rettet mot å legge grunnlaget for en avansert grad, selv om mange kandidater går inn i arbeidsstyrken umiddelbart etter eksamen.

Hva er en bachelor i plantevitenskap? Dette bachelorprogrammet fokuserer på å utvikle deltakernes forståelse av plantegenetikk, kjemi, biologi, anatomi, økologi, utvikling og fysiologi. Studien av planter, ellers kjent som botanikk, er viktig, så mye av samfunnet er avhengig av avlinger for mat og alternative energikilder. Kursene kan fokusere på å diagnostisere skadedyrsrisiko, identifisere skadelige skadedyr som mider og patogener og lære om hvordan man beskytter planter med teknologi. Prøvekurs titler kan være agro teknologier, integrert skadedyrsbekjennelse, kjemisk kontroll og biologisk kontroll.

Nyutdannede i denne graden har en tendens til å komme unna mange verdifulle egenskaper og ferdigheter, inkludert evnen til å analysere og diagnostisere mikroskopiske problemer. Denne studiousness kan være nyttig i ethvert felt en person velger å skrive inn. Deltakere i programmet kan også finpusse sine ferdigheter og forbedre sine problemløsende evner.

Kostnaden for en bachelor i plantevitenskap varierer betydelig. Faktorer som kan påvirke den totale kostnaden for undervisning inkluderer plasseringen av skolen og varigheten av programmet. Studentene må også ta hensyn til levekostnader før søknad.

Det er et økende behov for enkeltpersoner med en grad i plantevitenskap. Evnen til å skreddersy programmet til et bestemt område av interesse gir kandidater til å forfølge sine mål enten bred eller mer målrettet. Noen posisjonstitler for gradholdere kan inkludere blomsterdesigner, planteoppdretter, patolog, plantebiolog, feltrådgiver, jordforsker, landskapskunstner, drivhusleder, agronom, bioteknolog, hagebrukforsker, miljøforsker eller kjemiker.

Flere institusjoner begynner å inkludere plantevitenskap som et programalternativ. Mange skoler tilbyr online kurs, som er praktisk for personer med mindre enn fleksible tidsplaner. Hvis du er interessert i programmet, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.