Keystone logo

96 Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Politikk 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Statsvitenskap
  • Politikk
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (96)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Statsvitenskap Politikk

En bachelorgrad tjener som bevis på at innehaveren har fullført hans eller hennes bachelorprogram og er derfor klar for høyere utdanning eller har oppnådd de ferdigheter som er nødvendige for å utføre adekvat på hans eller hennes valgte felt. Denne graden kan hentes fra en høyskole eller et universitet og tar i gjennomsnitt mellom tre og syv år å fullføre.

Hva er en bachelor i politikk? Dette er et bredt fagområde som lærer studentene de ferdighetene de trenger for å kunne utføre seg som politikere eller for å støtte ulike politiske kampanjer og årsaker. Studentene kan forventes å ta kurs med fokus på økonomiske og sosiale styrker, politiske institusjoner, menneskelig atferd, utenrikspolitikk, internasjonale relasjoner og politisk teori. Disse emnene er utformet for å gi studentene den kunnskapen som trengs for å håndtere de daglige utfordringene de måtte møte mens de forfølger karriere på dette feltet.

En ferdighet studentene kan forvente å oppnå mens forfølge denne graden er forbedret verbal og skriftlig kommunikasjon, noe som er et allsidig nyttig tillegg til alle eksisterende ferdighetssett. Andre nøkkelferdigheter studentene kan lære er å analysere samfunnspolitikk og mekling.

Studentene bør alltid ta seg tid til å gjøre litt forskning om kostnaden av utdanningen, slik at de kan planlegge sin økonomi tilsvarende. Kostnadene varierer vildt mellom ulike land og institusjoner, samt mellom personlige og online kurs.

Politikk er alltid til stede, fra små, lokale organisasjoner til store internasjonale, noe som betyr at det er sannsynlig at mange ledige stillinger er tilgjengelige for de som har denne bachelorgraden. Noen stillinger som kan interessere aspirerende politikere inkluderer lovgivende assistent, politikkanalytiker, kommunikasjonskoordinator, folkeavstemning, lobbyist, kampanjeforvalter, politisk konsulent, stabschef og mediekonsulent. Mange av disse stillingene eksisterer på både store og små politiske grupper, noe som gjør at de med denne graden bedre kan finne stillinger de er virkelig komfortable i.

Enten du er interessert i å ta lokale, internasjonale eller til og med online kurs, er det mange alternativer tilgjengelig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.