Keystone logo

21 Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Kommunikasjon Profesjonell kommunikasjon 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Kommunikasjon
  • Profesjonell kommunikasjon
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (21)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Kommunikasjon Profesjonell kommunikasjon

Mange studenter forfølge en Bachelor i profesjonell kommunikasjon for å utvikle ferdigheter som vil gi dem et konkurransefortrinn i journalistikk og underholdning, så vel som i corporate, nonprofit og regjeringen innstillinger. Dette grad lærer deltakerne kommunikasjonsferdigheter som er nødvendige for å skrive for medier, forretnings interaksjoner og presentasjoner.

Hva er en Bachelor i profesjonell kommunikasjon? En Bachelor i profesjonell kommunikasjon er en lavere grad som gir studentene verdifull kompetanse for å skrive og presentere i offentlig og privat sektor. Noen deltakere velger å konsentrere seg om å skrive relevant for journalistikk, underholdning og reklamekanaler. Andre kan fokusere på presentasjonen og kommunikasjonsevner nyttige til ledelse eller konsulentstillinger i en mer bedriftsmiljø. Profesjonell kommunikasjon nyutdannede utmerke seg i næringslivet, media og ideelle stillinger som krever sterke skrive og produksjon ferdigheter.

Studenter som er interessert i å skjerpe kommunikasjonsevner samt utvikle en bredere kunnskap om kommunikasjonsteorier og problemstillinger får mest ut av denne graden. Andre fordeler for deltakerne i programmet inkluderer eksponering for skriving og presentasjons eksperter fra en rekke bransjer og muligheten til å velge et område med konsentrasjon basert på interesser og karrieremål.

Hvor lang tid det tar å tjene denne graden varierer basert på kravene i hvert program, og som et resultat, varierer kostnadene på tvers av institusjoner. Vanligvis tar kurs to år å fullføre. Potensielle studenter bør forskning hver institusjon for å lære mer om tid og krav undervisning.

Profesjonell kommunikasjon er relevant for en rekke ledelsesmessige kommunikasjons felt, for eksempel PR og organisatoriske kommunikasjon.Studenter som er interessert i PR kan arbeide i bedriftens innstillinger skriftlig svar på henvendelser, svarer medie spørsmål eller laging offentlige utgivelser. Kommuniserende meldinger effektivt er nødvendig i stillinger innen organisasjoner også. Studentene kan også velge å jobbe i bedriftens innstillinger eller pengeinnsamling og lederstillinger i ideelle organisasjoner eller offentlige stillinger. Nyutdannede som konsentrerer seg i journalistikk og underholdning kommunikasjon kan forvente karrieremuligheter i rapportering, reklame og produksjon posisjoner.

Potensielle studenter kan lære mer om institusjoner som tilbyr profesjonell kommunikasjon grader ved å søke vår omfattende database av skoler. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.