Keystone logo

52 Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Sosialarbeid Rådgivning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Sosialarbeid
  • Rådgivning
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (52)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfunnsvitenskap Sosialarbeid Rådgivning

En bachelorgrad er den første typen postsecondary utdanning at mange studenter får. Det kan enten være ivrig eller yrkes og ofte åpner døren for mange studenter å få sine første høyt betalte jobber. En bachelor er også det første skrittet mot noe høyere utdanning en student kan være lurt.

Hva er en Bachelor i Consultancy? Dette grad gir studentene rådgivning, ledelse og business klasser. Begreper som økonomi og virksomhetsstyring er stresset, slik at studentene blir i stand til å hjelpe bedrifter kjøre mer effektivt ved eksamen. Studentene også ta kurs i regnskap og markedsføring. Det er mulighet for internasjonal studie med dette programmet. Noen skoler er lokalisert i utlandet, eller tilby utveksle semestre slik at elevene kan lære om global virksomhet. I løpet av sine siste semester av studiet kan studentene velge å spesialisere seg i områder som menneskelige ressurser eller økonomi.

Nyutdannede av et konsulent program vanligvis har gode lederegenskaper, særlig tidsstyring. De har også gode kommunikasjons og regnskap ferdigheter. Noen kandidater kan gjerne mulighetene for internasjonalt arbeid.

Den gjennomsnittlige rådgivning program tar omtrent tre år å fullføre, og varierer i pris basert på plasseringen og skole. Studenter kan finne online klasser, som vanligvis er billigere. Før du forplikter deg til et program, skal studentene vurdere det å sørge for at det passer både sin karriere og personlige mål.

Etter å ha mottatt en Bachelor i Consultancy, kan elevene finne arbeid i mange sektorer av næringslivet. De kan fungere som finans, corporate eller human resource konsulenter eller som konsulenter for en PR-firmaet. I tillegg kan de være finansanalytikere eller rekrutteringsoffiserer eller finne arbeid som markedsføring eller annonsering ledere. Noen elever kan velge å åpne sine egne rådgivende organ og arbeide med virksomheter i spesialiserte områder.

Tjene en bachelorgrad kunne starte studenter på en vellykket bane. For å finne den skolen for deg, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.