Keystone logo

162 Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (162)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring

Betraktes som en bachelorgrad, er en bachelorgrad gitt av institusjoner for høyere utdanning, som høyskoler og universiteter. Denne graden er et grunnnivå for studier før du går videre til høyere grader av master- og doktorgrader. Dette studiet kan ta så få som tre år eller så mange som syv.

Hva er en bachelor i gjestfrihet? Denne typen grad fokuserer generelt på ledelsesaspektet av gjestfrihet. Kursene dekker både akademisk teori og profesjonell praksis. Kurs i akademisk teori kan omfatte økonomi, regnskap, markedsføring, ledelse og faglig utvikling. Praktiske kurs kan dekke hendelsesplanlegging, hotelloperasjoner og ledelse samt mat og drikkevarevirksomhet. Studentene kan ta konkrete konsentrasjoner i entreprenørvirksomhet, internasjonal vin og drikkevarebehandling eller maksimere profitt på elektronisk markedsplass.

Fordelene ved en bachelorgrad i gjestfrihet kan dekke alle områder av livet. Ledelsen trening kan innkaste nyttige lederegenskaper. Evnen til å spore økonomi og planlegge komplekse hendelser kan også oversette til andre arbeidsfelt.

Kostnaden for denne typen grad varierer mye. Programlengde, økonomisk bistand og bostedsstatus vil alle påvirke sluttkursen.

Mulige karrieremuligheter for de som har bachelorgrad i gjestfrihet, finnes over hele verden. Mange av disse jobbene kan være ledende og ledende stillinger på grunn av karakteren av studiene, som typisk har kurs på styring av spesifikke fasetter i gjestfrihetsbransjen. Arbeidsmuligheter inkluderer arrangementspesialist, reiseleder, kundeserviceleder, hotelloperasjonsleder, spaansvarlig og bedrifts kommunikasjonsleder.

Bachelorgrader tilbys på høgskoler og universiteter over hele verden. Ulike studieformer inkluderer tradisjonelle kurs på campus og online-programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.