Keystone logo

2 Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme Resortledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Turisme og serviceindustri
  • Turisme
  • Resortledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Popular locations

Bachelor Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme Resortledelse

En bachelorgrad er en akademisk prestasjon som indikerer at en mottakers vellykkede gjennomføring av en bachelorstudium. Det tar vanligvis omtrent fire år å fullføre, og studiet omfatter både generelle klasser og klasser i en valgt spesialisering.

Hva er en bachelor i Resort Management? En bachelor i Resort Management er et program som fokuserer på prinsippene i gjestfrihetsbransjen, arrangementshåndtering og markedsføring. All denne kunnskapen er avgjørende for ambisiøse hotell- og feriestedspesialister, og det kan tildeles kurs som Human Resources Management, Markedsføring for hoteller og feriesteder, og prinsipper for reise og turisme.

Noen programmer tilbyr også praksisplasser slik at elevene kan trene i et gjestfrihetsmiljø.

Å arbeide med denne graden kan tilby studentene fordeler både inn og ut av en gjestfrihetskontekst. Du kan forvente at dine organisatoriske og konfliktløsningsferdigheter forbedres, og du vil også sannsynligvis få din evne til å samhandle med gjester og administrere ansatte.

Hvor mye koster det å tjene en bachelor i Resort Management? Dette avhenger av mange faktorer, inkludert den økonomiske støtten du mottar, opplæringen belastet av programmet og plasseringen av skolen. Å kontakte opptakskontoret er den beste måten å få pålitelig informasjon på.
Den mest åpenbare jobben for kandidater å forfølge er resort manager. Med en grad spesielt skreddersydd for denne okkupasjonen, vil du være godt egnet til stillingen. Dette er neppe den eneste jobbmuligheten for kandidater, men; Enhver karriere i gjestfrihetsbransjen ville være en god form for nyutdannede som søker jobb. Noen av de andre stillingene du kan vurdere, inkluderer hotellpersonell, direktør for turisme og markedsføring, og gjestekonsulent. Du kan velge å jobbe internt på et hotell eller feriested, men du kan også finne arbeidsrådgivning uavhengig av hverandre.

Disse mulighetene er bare tilgjengelige når du tar spranget og finner den rette skolen. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.